edee24
Mama Alanka :-)
Edee mu nas w domku Misiek pomył okna - pierwszy raz w życiu![]()
Mój G też umył okna (pierwszy raz w życiu), ale jak byłam w ciąży,

i coś czuję, że to był jego pierwszy I OSTATNI raz ...
, no chyba, że go czymś przekupie 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Edee mu nas w domku Misiek pomył okna - pierwszy raz w życiu![]()

i coś czuję, że to był jego pierwszy I OSTATNI raz ...
, no chyba, że go czymś przekupie 

, korzystamy, poki ktos niunka sie zajmuje, bo jutro juz takiej okazji nie bedzie

a ja mam trochę wolnego więc nadrabiam czytanie gazetek;-);-);-)

Halo ale pusto na naszym forum....tylko ja jestem w domu???
Mała julcia śpi sobie na balkoniea ja mam trochę wolnego więc nadrabiam czytanie gazetek;-);-);-)
U nas dzisiaj od rana było pochmurnie więc zrezygnowalam ze spacerku a teraz świeci sloneczko, może po obiadku wybierzemy sie
Tygrysku my mamy x-landera i parasolke zamontowalismy na rurce ktora idzie do koleczka trudno to wytłumaczyc ale zaraz zrobie zdjęcie![]()
ahaaaaaaaaaaaa ja narazie zamontowalam na tej rurce do przednigo kola idacej gdyz w spacerowce jestesmy przodem do kierunku jazdyTylko my na razie podrozujemy w foteliku samochodowym spacerówki jeszcze nie zamontowalismy:-(
oto nasz stelaż z parasolką
Agatkas wszystkiego NAJLEPSZEGO dla corci;-)Hej dziewczętaU nas niestety pogoda się popsuła
Zapominajko ja myślę że jeśli sam siada to nie widzę problemu... Mojej koleżanki synek jak miał równe 4 m-ce to siedział, a jak miał 6 m-cy to już raczkował.
A my mamy już skończone wczoraj trzy miesiące!!![]()
Agacia trzymam kciuki zeby te choroby jak najszybciej Was opuscilywitajcie
U nas nieciekawie :-(. Mały chory, niestety bez antybiotyku sie nie obyło, dzisiaj musiałam go jednak wykupic i dac małemu. Mielismy poczekac do poniedziałku i jak sie bedzie polepszac to nie dawac. Jutro idziemy na kontrole, ale czarno to widze :-(. Mati ma okropny kaszel,katar, łzawi mu oczko :-(. Ehhhh .... :-(
Na dodatek ja się rozłożyłam. Poszło juz mi na zatoki, nie mogę głowy podnies, a oczywiscie mój K wolnego nie moze wziąć. Mam dosc ...
:-)Mamusia2008 i zazakoza dziekuje bardzo za zyczenia:-)Witajcie dziwczynki:-)
Dlugo mnie tu nie bylo, jestem u rodzicow, jutro dopiero wracam do Warszawy
My z mezowym tylko po znajomych lazimy, korzystamy, poki ktos niunka sie zajmuje, bo jutro juz takiej okazji nie bedzie
Pogoda super, sloneczko swieci
Reniu wszystkiego NAAAAAAAAAAAAAAAj
wszystkim dzieciaczkom solenizantom duzo zdrowka
Co do siedzenia, to moje dziecie tez podnosi sie, ale oczywiscie z pozycji pollezacej
Milego dzionka:-):-):-):-)

, bardzo lubi muzyke powazna