Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam
Dziewczyny jestem w kropce nie wiem co zrobić chciałabym zmienić pracę na inną w bardziej dogodnych godzinach ale nie mam pojęcia jak mam zrezygnować z tej pracy wiem że może to głupio brzmi ale ja nigdy wcześniej nie pracowałam na umowę na czas nie określony to jest moja pierwsza tak umowa. Chciałabym nie wracać już do pracy po urlopie macierzyńskim. Czy ktoś może mi podpowiedzieć co mam zrobić bo wiem że mogę złożyć wypowiedzenie za porozumieniem stron ale się obawiam że oni się nie zgodzą i będą chcieli żebym pracowała ten miesiąc wypowiedzenia.Pomocy
Dziewczyny pomóżcie!!!!
Mam dziś rozmowę z potencjalną opiekunką dla Zuzi, przychodzi do nas pod wieczór... Co ja mam ją popytać i co obserwować żeby dobrze ocenić??????
Na razie wiem tylko tyle że ma dwójkę dzieci 12 i 15 latków, ma 39 lat, jest bardzo wierząca i ponoć bardzo uporządkowana... Jak myślicie jak przeprowadzić tą wizytę????
. Ankieta wysłana.Dzięki Zozakoza. Stresuję się troszkę
Mam wielką prośbę. Biorę udział w takim konkursie i muszę mieć jak najwięcej wypełnionych ankiet, jakbyście miały chwilkę na krótką ankietę to byłabym wdzięczna:
http://www.mkcafekonkurs.pl/?c2=Agatkas
Misiówka - jak miło, że do nas zajrzałaś:-) Wierzę Ci,że masz ręce pełne roboty, bo z dwójeczką bywa niełatwo, wiem coś o tym ;-)
Ja się właśnie boję, że jak Jasiu pójdzie do przedszkola to ciągle choroby będzie znosił. A Inanka się nie zaraża? Bo moja Hanka jakaś wrażliwa chyba...
Agatkas - zagłosowane! A co do opiekunki - jeśli po wstępnej rozmowie wyda ci się ok, to zaproś ją na cały dzień, żebyś ją mogła zobaczyć "w akcji"

takie ciasta jak mazurek, biszkoptowy z galaretka, snikers już mi się znudziły, wiec dawaj te swoje fajne:-)Ankieta wypełniona :-)
Pytia, koleżanka dała mi dobrą radę :-) Jak widzisz, że maluch ma np. katar to już nie wysyłasz do przedszkola a zostawiasz dzień lub dwa w domu, żeby się nie "rozwinęło" coś poważniejszego :-) Sprawdziło się u nas :-) Teraz jak Zosia już "starsza" to aż tak się nie przejmuję i tylko ten jeden raz zdarzyło się, że złapała katar, ale sama bez wspomagania z tego wyszła :-)
Landryneczko, przykro mi z powodu kolegi :-( Cieszę się, że się odezwałaś i że u Ciebie wszystko w porządku...
Darina raczej nie możesz postawić takiego żądania, że wolisz ekwiwalent.. Mogą wtedy powiedzieć, że skoro tak, to miesięczne wypowiedzenie i w tym czasie masz sobie wykorzystać zaległy urlop... Niestety prawo pracy miałam bardzo dawno
Mamusia2008 a może napisz jakie ciacha już się Tobie znudziły ;-) Mam kilka fajnych przepisów, ale wszystkie nie sposób podać![]()
A u mnie nadal tyły w porządkach świątecznych![]()
Agatkas zrobione;-)Dzięki Zozakoza. Stresuję się troszkę
Mam wielką prośbę. Biorę udział w takim konkursie i muszę mieć jak najwięcej wypełnionych ankiet, jakbyście miały chwilkę na krótką ankietę to byłabym wdzięczna:
http://www.mkcafekonkurs.pl/?c2=Agatkas