reklama

Grudniowe mamusie 2008

Czesc dziewczynki.

U nas w miare ładna pogoda tylko wiatr zimny wieje, ale chyba wybiezemy sie w trójeczkę na spacer, rzadko się taka okazja zdarza.

marzycielko sto lat dla Oliwki i dla Ciebie !! :-D

Justine ja Ciebie kobieto podziwiam. Remont, dzieci, pisanie, dom ... co jeszcze ? Ile Ty masz siły.:eek:

Bliźniaki oby udało się naprawic auto i to po jak najniższej cenie :tak:

Justa19 WITAJ !!!

reklama
Witaj laskaa:-D:-) Wiecie co dzisiaj całą noc nie spałam za tydzien lecimy juz do Hiszpani za kazdym razem tak sie boję lotu samolotem ze wolalabym jechac 32 godz niz leciec 2,20:-D:zawstydzona/y:

Cześć mamusie :-)
u nas goście, wiec nie mam czasu na BB:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
przyjechała do mnie tesciowka w końcu zobaczyć wnusie :-);-) po 4 miesiącach;-):sorry::eek: ale teraz się nie dziwie dlaczego zwlekała z przyjazdem, bo ona niema podejścia do dzieci, nie wiem jak wychowała swoje dzieci.Małą chwilkę potrzymała na rekach, i już się zmęczyła:szok::szok::szok:. Prezentu niema dla małej bo niema kasy:szok::szok::szok::szok::confused2::confused2::confused2:
Wiec weekend miałam szalony
Marzycielko dla ciebie i dla twojej córci 100 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie!!!!My juz po zakupach i długim spacerku...ale pogoda u nas dzsiaj bardzo zdradliwa:szok::szok::szok: sloneczko, bezchmurne niebo i 10stopni w słońcu:sorry::sorry::sorry::sorry:na szczęście przed wyjściem spojrzałam na termometr za oknem:tak::tak::tak:

Patrysia klikniete!!!!

Justa19 witaj!!!!

A ja mam pytanie do mamusiek, które juz chrzciły swoje dzieciaczki...napiszcie mi jak wyglada cała ta ceremonia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo ja cos w ogóle nie mogę trafić na chrzest w swoim kościółku a mam jakiegoś stresika:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

justinem- szkoda, że nie wygrałaś, bo piszesz super. A można gdzieś przeczytać Twoją pracę??? Remontu nie zazdroszczę, po budowie domu, a wcześniej kapitalnym remoncie porzedniego, mam budowlańców i fachowców serdecznie dosyć.
Też domagam się fotek w nowej fryzurce :tak:

Hej, hej:tak: Przedstawie się tutaj bo nie wiem za bardzo gdzie jest ten wątek:zawstydzona/y::sorry: Jestem Justyna mam 23 lata obecnie mieszkam w Barcelonie mój mąz z tamtąd pochodzi aktualnie jestem w polsce u rodzicow za dwa tygodnie lecimy do Hiszpani;-)Mam 4 miesięczną coreczkę Julke:-)

Witaj Justa :-) Miło, że do nas dołączyłaś.

A u mnie ciężkawa niedziela. Jasiek od rana był tak marudny, że już nie wyrabialiśmy po prostu. Popołudniu mieliśmy gości, z dziećmi, a on co chwilę w płacz i na ręce do tatusia! W końcu teraz dostał temperaturę 38 :-(:-(:-(

reklama
hej mamusie
Patrysiu, głos oddany.
Mamusiu, zycze zeby jednak wizyta tesciówki sie udała.
Pytia, duzo zdrówka dla Jasia

My wczoraj cały dzien poza domkiem spedzilismy, najpierw zaliczylismy galerie handlowa, a potem wizyte u znajomych i o 21 bylismy w domku.
Teraz szykuje sie do pracy i mam strasznego stresiora, bo to pierwszy dzien, nie mogłam spac cała noc i ryczec mi sie chce.
pozdrowionka i milego dnia

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry