Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hej mamusie
Patrysiu, głos oddany.
Mamusiu, zycze zeby jednak wizyta tesciówki sie udała.
Pytia, duzo zdrówka dla Jasia
My wczoraj cały dzien poza domkiem spedzilismy, najpierw zaliczylismy galerie handlowa, a potem wizyte u znajomych i o 21 bylismy w domku.
Teraz szykuje sie do pracy i mam strasznego stresiora, bo to pierwszy dzien, nie mogłam spac cała noc i ryczec mi sie chce.
pozdrowionka i milego dnia
dużo zdrówka dla MariczkiWitam mamuśki kochane:*
Wiem,ze bardzo zadko tutaj zaglądam,ale zwyczajnie brakuje mi czasu.....
Mariczka rośnie jak na drożdżach i jest wspaniała.....śmieje się jak szalonaale krzyczeć też potrafi
hahah No i dzisiaj moja solenizantka kończy 4 miesiące....jak ten czas leci
Serdeczne życzona dla reszty świętujących mamusiek i ich skarbówNo i pozdrowionka dla reszty mamusiek i bobasków))) ogromne buziaczki od Mariczki i Cioci:*
![]()

Witam mamuśki kochane:*
Wiem,ze bardzo zadko tutaj zaglądam,ale zwyczajnie brakuje mi czasu.....
Mariczka rośnie jak na drożdżach i jest wspaniała.....śmieje się jak szalonaale krzyczeć też potrafi
hahah No i dzisiaj moja solenizantka kończy 4 miesiące....jak ten czas leci
Serdeczne życzona dla reszty świętujących mamusiek i ich skarbów))) ogromne buziaczki od Mariczki i Cioci:*
No i pozdrowionka dla reszty mamusiek i bobasków![]()

Patrysia oczywiście zaglosowane
Mnie już się w żołądku wywraca że od 1 czerwca wracam do pracy. Caly czas mi się śni że mała do nianki mówi mamo a do mnie ciociui że mnie nie poznaje jak przychodzę z pracy..
![]()

) to czy cos dodatkowo musze przedstawic w kadrach ze np karmie???