reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam z rana (wczesnego niestety ;). Ech, co za noc, Jasiek z gorączką, budził się co chwilę, Hania od wpół do szóstej już tez jakaś wyspana. A ja oczka na zapałkach...

bliźniaki - miłego pierwszego dnia w pracy, oby wszystko poszło gładko! A z kim masz małą, bo nie doczytałam?

reklama
hej mamusie
Patrysiu, głos oddany.
Mamusiu, zycze zeby jednak wizyta tesciówki sie udała.
Pytia, duzo zdrówka dla Jasia

My wczoraj cały dzien poza domkiem spedzilismy, najpierw zaliczylismy galerie handlowa, a potem wizyte u znajomych i o 21 bylismy w domku.
Teraz szykuje sie do pracy i mam strasznego stresiora, bo to pierwszy dzien, nie mogłam spac cała noc i ryczec mi sie chce.
pozdrowionka i milego dnia
miłego pobytu w pracy, nie stresuj się kochana, będzie dobrze

Witam z rana (wczesnego niestety ;). Ech, co za noc, Jasiek z gorączką, budził się co chwilę, Hania od wpół do szóstej już tez jakaś wyspana. A ja oczka na zapałkach...

bliźniaki - miłego pierwszego dnia w pracy, oby wszystko poszło gładko! A z kim masz małą, bo nie doczytałam?
ja tez mega niewyspana, moje dziecie było głodne, bo jadło o 2.00 i o 6.00, i teraz jest uśmiechnięta,wyspana, a ja flak

Witajcie

Bliźniaki powodzenia w pracy !

Pytia zdrówka dla Jasia.

U mnie ostatnio są noce takie sobie. Mały mi sie budzi dwa razy ale i tak nie je :eek:. Chyba juz do konca przejde na butelke, bo zaczał mi sie juz nawet w nocy szarpac przy piersi i moze on głodny, ze mi sie tak budzi, i potem sie wierci, marudzi :confused2:.

marzycielko sto lat i dla córci również
justine dasz rade co to dla ciebie silna jesteś i zapodaj fotki z nową fryzurką
justa19witaj
patrysiagłosik oddany
bliźniakitrzymam kciuki za ciebie ja też się dzisiaj wybieram do pracodawcy ale narazie stary urlop wypisać a i tak mam stresiora

u nas też od świąt mały budzi sie w nocy na jedzonko:szok::szok::szok: a ja juz się odzwyczaiłam od nocnego wstawania ale ja mu mleka nie daje tylko herbatke i to mu wystarcza :-):-):-) a i podałam mu już na noc mleko modyfikowane bo niedługo wracam do pracy i mószę go nauczyć pić inne mleczko jak mamy nie będzie:-(:-(:-(

Witajcie;
Bliźniaki powodzenia!

A ja się własnie ( o dziwo ) dzisiaj wyspałam. Dziecię było łaskawe:-D. Dobrze, że raz na jakiś czas pozwala nam dłużej pospać.

I mam jakiegoś doło-lenia. Sama nie wiem o co mi chodzi:eek:

witajcie mamuśki:-)
MARZYCIELKO NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA CIEBIE I OLIWKI

niedziela mineła m tak szybko... byliśmy całą trójką nad morzem i gdyby nie to że było strasznie zimno to byłoby super;-) ale i tak się ciszę że w końcu jesteśmy razem choć troszkę:tak::tak::tak:
a mój M zaczyna coś ostatnio przebakiwać że fajnie by było gdybyśmy z Nunka tu z nim zostały... ciekawe co on am sobie umyślał w tej głowie...

Teraz szykuje sie do pracy i mam strasznego stresiora, bo to pierwszy dzien, nie mogłam spac cała noc i ryczec mi sie chce.
pozdrowionka i milego dnia
wiem co czujesz, ja też jak pomyślę sobie że za niecały miesiąc muszę wrócic do pracy to aż mnie skręca... mam nadzeje że wszystko ok i pierwszy dzień w pracy po tak długiej nieobecności można zaliczyć do udanych:tak:
miłego dnia wszystkim:tak::tak::tak:

Patrysia oczywiście zaglosowane:)

Mnie już się w żołądku wywraca że od 1 czerwca wracam do pracy. Caly czas mi się śni że mała do nianki mówi mamo a do mnie ciociu:( i że mnie nie poznaje jak przychodzę z pracy..:(

reklama
Agatkas nie straesu się tak. Czytałam wczoraj w jakiejś gazecie o dzieciach, że takie rozstanie jest dla mamy najtrudniejsze, a dziecko to szybko zaakceptuje, a powrót rodziców z pracy jest dla maluszka jak święto. Wszystko bedzie dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry