reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry :-)

My właśnie wróciliśmy ze spacerku.

Justyna napisała smska:

"Hej! Jestesmy z Lenka w szpitalu! Zapalenie oskrzeli a teraz zeszlo na pluca do tego od alergi ma silnie obkurczone oskrzela. Biedula cala pokluta. Calusy!just."

Pozdrowiłam od nas biedulki..

Justynko-dużo zdrówka dla Malutkiej. Wracajcie szybko.
Agatkas-kupiłam dziś te tabletki, o których pisałaś, jeszcze raz dziękuję :-)

Bartuś-rośnij zdrowo :-)

reklama
Witam kolezanki:tak: Ale postów natrzaskałyście :-D Niestety nie mam siły wszystkich czytac:zawstydzona/y: U nas tatuś pierwszy raz kąpał Julee tyle mialam przy tym zabawy najpierw ręce mu się trzęsly a potem jak się juz osowił to nie chciał odejśc od wanienki i powiedzial ze teraz on będzie kąpał Julke:-D:-D Mój kochany wyręczyciel....:-)My juz dawno po obiadku wczesniej bylismy na lodach Młoda się wyspała i poszla z tatem do jego kolegi;-)To mam chwilke zeby z wami posieedziec..... U nas kolejny dzienb pieknej pogody zaraz chyba wezme lerzak i pójde do ogrodu się poopalac troche:-D;-)Agatkas przykro mi:zawstydzona/y: Duzo zdrówka dla lenki:-) a co tam u was?

Justynko - buziaki dla Lenki. Trzymajcie się dzielnie dziewczyny!!!Czekamy na wieści.

A ja wróciłam z Jaśkiem od lekarza. Zapalenie ucha... Buuuuuuu. Znowu antybiotyk i co najmniej tydzień z głowy :no:

Justynko - buziaki dla Lenki. Trzymajcie się dzielnie dziewczyny!!!Czekamy na wieści.

A ja wróciłam z Jaśkiem od lekarza. Zapalenie ucha... Buuuuuuu. Znowu antybiotyk i co najmniej tydzień z głowy :no:

Uuuu, niedobrze :-(:-(, to dużo zdrówka dla Jasia i szybkiego powrotu do zdrowia :tak:

Justynko Lence również życzę szybkiego powrotu do formy, buziaczki ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry