• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Justynko - wiadro dzielności przesyłąm dla was dziewczynki, wracajcie szybciorem!

Pytia - ty to masz pecha ostatnio, mam nadzieję, że Jaśko szybko dojdzie do siebie.

A ja mam dołka, bo w weekend na wycieczce kamyk spod samochodu jadącego przed nami usczerbił nam przednią szybę i trzeba ją wymienić, a w związku z tym, że tydzień temu kupiliśmy auto, to te kolejne 400 funtów trochę nam daje po kieszeni...

Wyobraźcie sobie że mam dzisiaj drugą rocznicę ślubu i mój mąż ZAPOMNIAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie przejmuj się, faceci nie przywiązują wagi do dat! Jeśli do wieczora nic nie wykombinuje, to się upomnij dyskretnie ;-) Ja na wszelki wypadek dałam wygrawerować na naszych obrączkach datę ślubu, hehe. I trąbię zawsze już z tydzień prędzej, że wielki dzień tuż tuż :-)

Hej
Piękna pogoda u nas, mały spał na podwórku we wózku prawie 3 godz. :-).

Justynka trzymajcie się, obyście szybciutko wróciły do domu.

Pytia biedny Jasiu. Całusy dla niego.

Ah ci nasi męszczyzni:-D My o wszystkim mamy pamiętac a oni nie:zawstydzona/y::angry: Moze szykuje się jakas romantyczna kolacja:-) Agacia u nas to samo mała wstała gdzies o 14 potem poszla z tatą do jego kolegi przyszli tak z 20 min temu to mała spala a mąz mowi ze zasnęla godzine po tym jak wstala boje się ze nie będzie chciala mi zasnąc:zawstydzona/y::eek: U nas tak samo pieknie tak cieplutkoo cały czas siedzimy na dworku;-) w sobote leicmy już do Hiszapani :-) Przyjechalismy tylko na 2 tyg do rodziców;-) szczerze powoedziawszy cieplo to dla mNIE zadna nowosc w Hiszpani cały czas lato:tak: Tak się teraz zastanawiamy czy robic kolacje w domku czy grilaa na dwotrze poradzcie cos????:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry