J
Justa19
Gość
I jestem i jaaa
ale widze ze nikt się nawet o Mnie nie dopomina

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

to gratulacje Agatko, dużo miłości wam życzę.Wyobraźcie sobie że mam dzisiaj drugą rocznicę ślubu i mój mąż ZAPOMNIAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wyobraźcie sobie że mam dzisiaj drugą rocznicę ślubu i mój mąż ZAPOMNIAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moze macie racjee;-)Wszystkiego najlepszego AgatkoWyobraźcie sobie że mam dzisiaj drugą rocznicę ślubu i mój mąż ZAPOMNIAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My o wszystkim mamy pamiętac a oni nie
Moze szykuje się jakas romantyczna kolacja:-) Agacia u nas to samo mała wstała gdzies o 14 potem poszla z tatą do jego kolegi przyszli tak z 20 min temu to mała spala a mąz mowi ze zasnęla godzine po tym jak wstala boje się ze nie będzie chciala mi zasnąc
U nas tak samo pieknie tak cieplutkoo cały czas siedzimy na dworku;-) w sobote leicmy już do Hiszapani :-) Przyjechalismy tylko na 2 tyg do rodziców;-) szczerze powoedziawszy cieplo to dla mNIE zadna nowosc w Hiszpani cały czas lato
Tak się teraz zastanawiamy czy robic kolacje w domku czy grilaa na dwotrze poradzcie cos????