reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jeszcze 2 dni do wakacji:) Ostatnie szalone i mało odpowiedzialne: Namiot, śpiwór, palnik gazowy, bezdroża... Będę tęsknić, jak ja potem nadrobię 2 tygodnie nieczytanych postów...

reklama
no i jestem troche zawiedziona bo sukienka wedlug mnie okropna:zawstydzona/y: a znam to laske troche i ma dosc fajny gust i spodziewalam sie jakiejs ekstra kiecki, no chyba ze tylko na mnie tak brzydko lezy:sorry2:moze jej pasowala no ale to nic nie ta to inna chociaz myslalam ze uda mi sie taniutko cos fajnego kupic:-)

u mnie w miesscie to akurat napewno nic nieznajde bo tu niema sklepu z odzierza ciazowo jedynie do krawcowej:-D chyba jednak zamowie ktoras z tych z allegro ale to dopiero pod koniec sierpnia. bo ta sukienka akurat byla uszyta tak ze nawet w 9 miesiacu bym w nia weszla ale niebede brala czego co misie niepodoba tylko dlatego ze jest tanie a potem bede umierac caly wieczor bo sie bede w tym fatalnie czula:-D

YOKA gratuluje czucia ;-) To ze cie kopie nisko to ok. Mi np. czasem sie wypina kolo pepka (pewnie glówka) czasem musnie kolo pepka ale kopniaki najlepsze obrywam tuz nad koscia łonową :-) Najwyzsza czesc macicy jest kolo pepka ale dzidzka sobie plywa wszedzie

A ja sie szykuje na wczasiki :-) Zrobilam pranie i chce jescze jedno ale juz nie mam gdzie wieszac :dry:
Jutro wstaje bardo szybko bo o 5-6 zeby isc spac kolo 20 bo musze wstac o 2.30 z soboty na niedziele :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry