reklama

Grudniowe mamusie 2008

no to calkiem bliziutko;-) zebym wiedziala to w maju to bym sie wprosila na kawe :-D ale ja juz niebede miala tak dobrze bo ciocia sie we wrzesniu przeprowadza do nas:-( ale i tak niejest tak zle bo mam jeszcze jedna ciocie na karwinach kuzynke ikuuzyna ale oni niewiem dokladnie gdzie:-) i kuzynke w sopocie takze nad morze i tak jezdze co roku i juz tak zostanie;-)

reklama
Witam juz trochę mi sie humor polepszył bo mnie mój Misiek pocieszył że ta sukienka byc może się będzie nadawac na wrzesień a jak następna też będzie za duża to najwyżej poszukamy czegos w sklepach bo tydzień to jeszcze sporo czasu;-)Nie wiem czemu nagle stał się taki milutki bo on raczej należy do skąpców i nie lubi rozstań z pieniążkami. Czyżby się mnie bał?:-DA największy miał ubaw jak usłyszał że sukienka jest na mnie za duża w cyckach bo ja raczej z tych obdarzonych przez naturę i normalnie noszę miseczkę D:-D

I właśnie piekę sernik bo mnie mama obdarowała własnoręcznie robionym serem i musiałam go jakoś sporzytkowac a pierogów lepic mi się jakoś nie chce:sorry2:

Cyprysiowa - ja też mam macicę już wyżej, oczywiście to zależy od dnia, ale czase 2-3 palce nad pępkiem, czasem palec pod pępkiem, zapewne zależy od ułożenia dzidziolo.

Ja urządzam sobie wakacje na początku sierpnia i tylko z córcią, bo mąż niestety uziemiony w pracy...

Yoka - moje ogromniste gratulacje!!

A ja nadal ani nie znam płci :( ani nie czuję ruchów :(

Nie mam się czym pochwalić:)

Nie było mnie 2 dni a normalnie 2 godziny mi zajęło przeczytanie wszystkiego co naskrobałyście:)

No heja dziewczyny:-):-):-):-):-):-)

Czuję małolatkę!!:-):-)hahaha:-):-):-) hurrrrra!!!!!!!!!!!!!!!

Słuchajcie już wcześniej ją czułam tylko nie wiedziałam że to to:tak: a teraz czuję wyraźnie....jaka jestem uchachana jak gwizdek na jarmarku!!!!

Tylko,że ja czuję to sporo niżej pępka a jestem w 20 tc....no i wczoraj lekarz robił mi usg właśnie mniej więcej w tym miejscu gdzie je czuje....:-):-):-)

I wiecie co Wam powiem....że polemizowałabym na temat tego że to takie mega przyjemne.....przyjemne jest dlatego że wiem że to moja mała ale samo uczucie takie dziwne.....taki dotyk od wewnątrz.....:-)

Yoka no to super!!
Wiesz jak moja mnie kopie po pęcherzu już 3 miesiąc to nie jest fajnie a właśnie mi to robi:eek:
Ale wcześniej kopała mnie w samym pępku ha ha i aż się śmiałam z tego :-D

my tz sie chcemy wybrac nad morze, ale w 2 polowie sierpnia i tez musze zapytac ginki co ona na to ;-)
udanych wakacji ;-)
a ja mam pytanie zupelnie z innej beczki, przeprowadzamy sie za jakies 3 tyg do mieszkanka moich rodzicow, ale najpierw jak wiadomo musimy troszka tam pomalowac... macie jakies fajne pomysly na ciekawe pomalowanie scian, ale nie specjalnie skomlikowane? i jaki kolor pasuje do salonu do jasnych mebli a jaki do sypialni, gdzie bedziemy z dzidzia? Czekam na probozycje :tak:

My teraz kończymy remont;-)
Do dużego pokoju mamy Ciemny Wrzos na ścianach a meble jasne.
Do pokoju dziecka mamy Zieloną Herbatę z serii 'Barwy Natury' Śnieżka.
Przedpokój mamy Zachodzące Słońce ze Śniezki.

Polecam mają super kolorki. W poniedziałek powstawiam zdjęcia to zobaczycie;-)

marzycielka rzeczywiscie nazwy sa ciekawe chetnie zobacze zdjecia, remontujemy nasz dom w polsce i coprawda do malowania jeszcze daleko teraz rozbudowujemy, ale moze juz cos wybiore. Moja tesciowa malowala mieszkanie farbami dulux maja ciekawe kolory ale ceny tez sa ciekawe;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry