reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ale dzisiaj cos ma bardzo dobry humorek dowcipy sie go trzymaj caly czas, i nawet mnie dzisiaj wysluchal dokladnie wszystko co mam do powiedzenia:szok: bo ostatnio jak zaczynalam rozmowe o wozku i takich tam co trzeba kupic to po paru moich zdaniach juz jakies miny zaczynal stroic i ze jeszcze jest czas, a najlepiej to jak mi sie niebedzie chcialo chodzic abo bede musiala lezec i on sam bedzie chodzil i kupowal:-D no napewno chyba mu sie sni ze ja niebede uczestniczyc w zakupach dla dzidzi:-D

Mój niewdzięcznik jeden śpi jeszcze smacznie na kanapie,bo wczoraj- wsumie dzisiaj czekał na boks, który skończył się o 5 nad ranem...
Nawet na sobotnich zakupkach byłam sama...ale zato zaopatrzyłam się w zachcianki :tak:

Ach te zachcianki, ja już jestem po codziennym kabanosku:-)

Co do opony mojego męża to powieksza się, ale moj mąż nic z tym nie robi-widocznie jest mu tak dobrze

a moj wsumie dopiero sie z łozka ruszyl:-) i zaraz idziemy ogladac garnitury dla niego czy bedzie wogule taki jaki chce to przy okazji zobacze czy maja wogule cos dla mnie na wesele;-)

U nas w miescie nie ma zadnego sklepu z ciuchami ciążowymi-masakra. Mieszkam 50km od Poznania i musiałabym specjalnie po to jechac. Wesele dopiero we wrzesniu i zastanawiam się nad spodniami i tuniką, tak zebym mogła to trochę ponosic.

no u mnie tez niema ale moze bedzie cos co bedzie pasowalo;-)
a teraz mi sie przypomnialo...:-D:-D:-D... wczoraj maz cos mowil do dzidzi ale niepamietam juz co popukal w brzuszek i ,, tat mowi,, normalnie niemoglam wytzrymac ze smiechu:-D:-D:-D

reklama
hahahaha no dobre faktycznie... Kamil czasem coś gada,ale jak ja już spię...czasem go przyłapie na tym...jak sie przebudze...ale i tak,żeby nie speszyc tatusia to udaje,że nie widze ;-) idę go obudzić..koniec tego dobrego.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry