reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam :-)
ooo to niedobrze:-( ale napewno dlugo to niepotrwa i bedzie wszystko oki;-)
a moj jeszcze spi a ja juz od jakiejs godziny nie :zawstydzona/y: cos ostatnio mam problemy ze snem puzno zasypiam szybko sie budze :wściekła/y: mam nadzieje ze mi tak niezostanie dlugo;-)

reklama
Witajcie!
Ja już czuję ruchy:tak:, ale czekam na usg i potwierdzenie płci, w sercu czuję,że to córcia, może dlatego,że chce dziewczynki, zobaczymy, nie chcę się nastawiać.
:happy2:

dziendobry

Ja juz dzis nie pozagladam bo idziemy zaraz do reala na zakupy i jak przyjdziemy to sprzatamy, prasujemy i pakujemy sie bo juz jutro z samego rana wyjazd :tak: Załamuje mnie to ze musze sie polozyc tak o 20 zeby jak wstane o 2.30 byc rzeska :sorry2: niewiem czy usne na dlugo bo jak sie klade zawsze np. z Cypriankiem jak idzie spac okolo 20 to pospiegodzinke i sie budze.

dagulla organizm sie przyzwyczaja do braku snu przy dzidzi ;)

no to gratulki:-) trzymam kciuki zeby byla corcia;-) ja chcialam chlopca i takie przeczucie mialam no i mam chlopaczka no chyba ze na porodowce okaze sie inaczej:-D bo to roznie bywa;-)

Cyprysiowa moze i tak :-) i z jednej strony to moze i dobrze ale i tak mi sie nudzi caly dzien w domu to jeszcze teraz mi sie ta nuda przedluzyla:zawstydzona/y: a moj maz przed chwila nazwal mnie pontonem:szok: ale nawet sie usmialam :-) bo przewaznie mowi grubasie to mnie czasem irytuje:-)a ja z nodow sobie czytam czerwcóweczki tzn ich zakupy moze wyczytam cos co mi sie przyda;-)

a teraz sie wypiera i twierdzi ze powiedzal tak slodzitko pontonik:-D i jak mu mowie ze nieprzyjde sie do niego przytulic to on ze on chce zeby maly przyszedl sie do niego przytulic:-D

WITAM wszystkie mamuśki z rana:-)
Cyprysiowa życzę miłego wyjazdu....
Daulla86 moj misiek mówi "pieszczotliwie" jak to określił KRUSZYNKA....
tylko ja wiem z jakim podtekstem tą kruszynke wymawia.....

reklama
moj tez ma juz coraz wiekszy:-D jakis rok przed slubem to mial taki fajny umiesniony.. ale kiedy to bylo teraz niema czasu na sport do tego kuchnia tesciowej :-D i sie smieja z niego ze tyje razem ze mna:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry