Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pyciolek gdzie jesteś???????
Czytaj jak tylko będziesz...to sa dopiero zbereźnice....jakbys sobie poczytała co one pisały przed porodamite stroje, buty....perwers....zapamietaj Zozakoza i Kankiya.......;-);-)
![]()

a ja to najgorsza-pomyslaly...

:-):-)
a Wy juz na mnie...;-);-)

o zciągnięciu przewijaka z lozeczka tez myslalam

Myślę że to nie koniec wykruszania się bo nie długo powroty do pracy i jeszcze mniej czasu na bb

kiedys smiac mi sie chcialo gdyz mam bardzo pracoholika szefa i duzo wymaga, wiec kiedys mialam otworzonych kilka stron oczywiscie NK i pudelek i takie tam mniej wazne z pracy i nagle podchodzi do mnie wiec ja szybko myk na jakas konkretna strone a on prosi zebym jemu cos sprawdzila wiec ja zdenerwowana ze o malo ie zostalam przylapana na goracym i niecnym uczynku obijania w pracy zmieniam strony w poszukiwaniu tej waznej rzeczy a tutaj wyskakuje mi NK szybko przemieniam a tutaj pudelek normalnie spalilam raka chyba a on tylko usmiechnal pod nosem:-
ech

wiec ile klucha wazy to dopiero w pon sie dowiem
czuje ze duzo bo w wyciagnietych rekach ciezko ja podniesc

a z drugiej strony bedzie gorzej siegac do niej jak bedzie nizej