J
Justa19
Gość
Hej kochane nie wiem co zrobilabym jakby to swinstwo dopadlo malego albo mojego meza

U nas A w Hiszpani juz jest jeden Zarazony to swinską grypą

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej kochane nie wiem co zrobilabym jakby to swinstwo dopadlo malego albo mojego mezaU nas A w Hiszpani juz jest jeden Zarazony to swinską grypą
![]()
dziwna przemiana jak myslicie

Justynkaa u nas tak samo tylko skonczylo sie na wysokiej gorączce ale okazalo sie ze to zeby:-(na szczęscie.....ucaluj malenstwo.. Postaram się potem wpasc teraz leceee na tv i zobaczyc jak tam moje melenstwo kochane spi:-) Trzymajcie się Buzjaa;-)hmmm często myślisz o mnie??Cześć wam wszystkim!!!
Kankija jak miło że jesteś ja dosyć często myślę o tobie(jak tam twoja policjantka??? Mi jeszcze daleko do mojego wdzianka):-):-):-)
u nas jak zwykle cała nocka przespana,jesteśmy już po spacerku i zakupkach a teraz mały prubuje zasnąć w łóżeczku a ja piję kawusię i klikam sobie do moich psiapsiułek hi hi hi
mam dziś dobry nastrój!!!

jak często kochana?

policjantka już nam się znudziła
teraz bawimy się w pielęgniarkę i pacjenta

oczywiście też z latexu
haha my to mamy Zozakoza z tym latexem a ja to już i mózg chyba też gumowy mam
;-)
a co do policjantki to mi wtedy odwalalo a teraz jest jeszcze gorzej hahaha
aż się sama siebie boję
a co do pracy na internecie to zazdroszczę wyrozumiałego szefa

super,że Mariczka dobrze zniosła szczepienie no i że tak dobrze się rozwija, no i kuruj się kochana,dużo zdrówka dla Ciebie i Misiaczka i Mariczki

jeszcze się nie znamy
gratuluję ząbków u Alexika

tak jest!!!!!!KANKIYA żeby mi te nieobecności(oczywiście nieusprawiedliwione) były po raz ostatni!!!!!!![]()