Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)Moja łobuzica już próbuję mamusi kondychę wyrobic bo rzuca kostką i czeka aż ją przyniosę:-)normalnie czuję się jak Azorek
ale czego się nie robi dla dziecka;-)

Trzymam mocno kcuki!!!!!!!!!!!!!!!!!Julcia właśnie je mleczko z tatą a mama gdzie???na BB
Trzymajcie kciuki żeby u nas dzisiaj nie lało, bo my chrzcimy się:-):-)
Kochane cioteczki na ciastecko z okazji naszych 5 miesiecy zapraszamy jutro;-);-);-);-)
Znikam jeszcze troche pospać....![]()

Kaja ja też buziaczki ślę i super że zajrzałaś do nas
Tygrysku pusto bo mamusie pewnie uzywały tych swoich strojów lateksowych i innych koronek oraz tatusiów do niecnych celóww koncu sobotni wieczór był :-) (ja akurat wstyd sie przyznac, odsypiałam:-()

Witamy się i my. Uff dobrze że musiałam was budzic bo znowu by mi się od Tygryska oberwało że Filipka budzę;-)córki.
![]()

zjadl mleczko i ma gdzies psanie gadal tak glosno w lozeczku ze niestety spac sie nie dalo 

teraz uprawia zapasy z Tygrysem a mamusia na bb

i my życzymy dużo zdrówka i 100 latek:-)Tysiąc buziaków dla Jarusia, Nikodemka, Juleczki i Lenki z okazji piątego miesiączka
i my, i my :-)i my życzymy dużo zdrówka i 100 latek:-)
oj, ja nie będę mogla jechać, bo w tym czasie będę miała ostatni exam przed obrona, wlasnie, jeszcze nie wiem czy to bedzie przed zjazdem, czy w poniedz po zjezdzie,wiec mega stres mnie czeka, a poza tym taki wieloryb jak ja wsrod takich pieknych chudych laseczek jak wy, wstyd sie pokazac:-(juz dzis sie poplakalam patrzac w lustroi my, i my :-)
Mamusia zobacz na watek wyjazdowy i koniecznie sie pakowac zaczynaj ;-):-)