reklama

Grudniowe mamusie 2008

Co do dentysty to mamy przyjaciela który jest stomatologiem i powiedział, że przez całą ciąże można chodzić do stomatologa i ze znieczuleniem też nie ma problemów.

Co do farbowania włosów ja przed ciążą miałam platynowy blond ale przestałam farbować jakis rok przed ciążą, króciutko się obcięłam żebym nie biegała z odrostami do połowy głowy:-) i teraz mam swój naturalny kolor blond. Ale jak urodzę to spowrotem się farbnę bo w tym moim naturalnym kolorze to wyglądam jak szara mycha:-D

Jeszcze wracając do niewygodnego tematu obowiązków domowych. Ja mimo tego, ze prowadze własną firmę to jestem kurą domową. I wcale się tego nie wstydzę. Kocham gotować a mój mąż kocha jeść - więc się uzupełniamy:-D Większość obowiązków domowych wykonuje ja. Ale nie czuję sie wykorzystywana bo ja nie jestem w stanie zarobić tyle co on. I nie możemy się zamienić rolami. Zresztą jak on mi wchodzi do kuchni do mnie szlag trafia bo kuchnia to moje królestwo:happy2:

Ale się rozpisałam :eek:

reklama
A i jeszcze - w środe na 12 mamy usg. Miś idzie ze mną pierwszy raz. Moze zobaczymy co dzidzia ma między nogami:-D jak sie za przeproszeniem do mamusi dupką nie wypnie:eek:

Ja się chciałam umówić w 21 tyg na to Usg tzw połówkowe i qrde akurat lekarza nie ma pomiędzy moim 20 i 24 tyg - bo jest na urlopie. Nie wiem czy mam na siłę szukać kogoś innego do zrobienia tego usg w 21 czy 22 tyg, czy zrobic po prostu na początku 25tyg. Jak myślicie?

Witam nowe mamusie:-)
Robi się nas tutaj coraz więcej więc będzie coraz weselej.

Dziewczyny przez weekend tyle napisałyście, że nie nadgonię tego już chyba.

Marzycielko jesteś bossska:-D

Agatkas też mi się wydaje, ze lepiej iśc do kogoś innego. My idziemy teraz czyli w moim 18 tyg. a po powrocie z wakacji idziemy na kolejne usg właśnie to połówkowe - 3D do innego gabinetu bo w moim nie mają 3D.

agatkas idź do innego lekarza na to USG.

Ja jutro mam zwykłą wizytę na , której przejrzymy moje wyniki badań krwi i moczu i zobaczymy jak sobie radzę;-)I zapisze mnie na USG połówkowe.A za 2 tyg. idę na USG 3D z płytką DVD.

Mąż mnie zapewnia , że wieczorem weźmie mnie w obroty:tak:
A ja mu na to" Jak będę miała ochotę..:cool2:" A on do mnie " Jak ja Cię Kocham" hahah:-D:-D

reklama
Yoka a co ma biedak zrobić?? Jeszcze mu Marzycielka powie żeby sobie radził sam do końca ciąży;);) To teraz woli się podlizac:):) i udobruchać złośnicę:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry