zozakoza
Fanka BB :)
witam laseczki!!! u nas też ponuro i szaro,chyba będzie padać, ja jakaś zmęczona od rana jestem, najchętniej to walnełabym się bo wyra i spała, to chyba przez tą pogodę. apropo zakupów to ja jeszcze nic nie kupuję ,bo dużo dostane od koleżanki po jej dziecku ,dopiero jak mi przyniesie i przeglądne je to będę wiadziała co mi potrzeba,ale oglądałam na alllegro fajne kocyki dla dzieci i nawet niedrogie i chyba się skuszę, też mnie już nosi żeby kupować, a co do farbowania, ja miałam przygode ostatnio, może z dwa tygodnie temu farbowałam włosy farbą CIEMNY BLĄD na jasne i co, wyszły czarne ha, ha, dobrze ze robiłam pasemka i nie wyglada to źle, ale PIOTREK miał ubaw jak to zobaczył .kurcze jak mi się nic nie chce!!!
...ale masz rację popieram:-)
ale całe szczęście wieczorem jak podadało to już się dało wytrzymac
A burza była taka że aż teściowi telewizor spaliło(znaczy zasilacz) bo nie zdążył wyłączyc
Całe szczęście Tusia woli dzisiaj oglądac bajki niż latac po dworzu więc i mamusia może sobie spokojnie poleżec
a mój Misiek wręcz przeciwnie i czasami to aż mnie normalnie wnerwia bo wiecznie się pcha z tymi łapami