reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam laseczki!!! u nas też ponuro i szaro,chyba będzie padać, ja jakaś zmęczona od rana jestem, najchętniej to walnełabym się bo wyra i spała, to chyba przez tą pogodę. apropo zakupów to ja jeszcze nic nie kupuję ,bo dużo dostane od koleżanki po jej dziecku ,dopiero jak mi przyniesie i przeglądne je to będę wiadziała co mi potrzeba,ale oglądałam na alllegro fajne kocyki dla dzieci i nawet niedrogie i chyba się skuszę, też mnie już nosi żeby kupować, a co do farbowania, ja miałam przygode ostatnio, może z dwa tygodnie temu farbowałam włosy farbą CIEMNY BLĄD na jasne i co, wyszły czarne ha, ha, dobrze ze robiłam pasemka i nie wyglada to źle, ale PIOTREK miał ubaw jak to zobaczył .kurcze jak mi się nic nie chce!!!

reklama
Ja pytałam i fryzjerki i lekarza......i usłyszałam że to bzdura...tylko farba musi być bez amoniaku...
Tak samo jak z dentystą....kiedyś się mówiło,że do dentysty nie powinno się chodzić szczególnie w I trym. a mój lekarz powiedział,że mogę...nawet kanałowo moge mieć leczone byle znieczulenie nie miało adrenaliny bo to może wywołać skurcze....i nawet jak trzeba to zdjęcie można zrobić tylko mocno brzuch zakryć....

Hej dziewczyny, dwa dnie mnie nie było a tu sie tyle wydażyło:-D.
Ja w sobotę pomagałam mamie tapetowac i wróciłam do domu tak zmęczona że od razu zaległam w łóżku. No ale się opłaciło bo i efekt całkiem całkiem;-)
A wczoraj myślałam że się wykończę przez tą duchotę:szok:ale całe szczęście wieczorem jak podadało to już się dało wytrzymac:tak:A burza była taka że aż teściowi telewizor spaliło(znaczy zasilacz) bo nie zdążył wyłączyc:-Dno i teraz siedzi biedaczysko przy radiu do jutra bo narazie nie ma mu komu tego zrobic bo Misiek w delegacji a tylko on sie zna na elektryce:-)
A ja się dzisiaj strasznie męczę bo mam takie coś że jak jest dużó wilgoci w powietrzu to mnie zaraz stawy bolą i anie ręką ani nogą ruszyc zabardzo nie można bo boli:wściekła/y:Całe szczęście Tusia woli dzisiaj oglądac bajki niż latac po dworzu więc i mamusia może sobie spokojnie poleżec:tak:

A wiecie co? Ja jakoś ostatnio wogóle nie mam ochoty na seks:zawstydzona/y:a mój Misiek wręcz przeciwnie i czasami to aż mnie normalnie wnerwia bo wiecznie się pcha z tymi łapami:-D
Ale ja to chyba coś z modliszki mam bo z Tuśką w ciąży też mnie nie ciągnęło do pieszczot:sorry2:

Ja jakoś specjalnie nie mam ochotki a mój mąż od kiedy poszedł ze mną na USG to widzę że ma jakieś lekkie opory:) W każdym razie nie nalega.

Co do farbowania to nie bede sie kłócić bo nie mam o tym zielonego pojęcia więc pewnie Yoka ma rację:)

A o dentyście i zdjęciach to się zgadzam jak najbardziej:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry