reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dzisiaj to się czuje akby ktoś mi młodem w głowę walił, z niczym sobie nie mogę poradzic. Do niczego się nie nadaję ostanio... a jak patrzę w lustro to juz wogole jakis mega dół mam :eek:
ja tez mam podobnie:-(:-( powinnam sie cieszyc ze jako tako schudlam ale co z tego jak razem z dodatkowymi kg pozbylam sie biustu???? takie mizerne B mi pozostalo:-(:-( i tez brakuje mi energi do wszystkiego, to siedzenie w domu na mnie chyba destrukcyjnie wyplywa:-( marzy mi sie mega urlop zeby od tego wszystkiego odpoczac nabrac dystansu do siebie i do calego otoczenia:-( jeszcze jak jest pogoda to jest ok wychodze na dwor lapie troszke energii ze slonca ale przy takim pochmurnym niebie ech......... zyje od wekendu do wekedndu:baffled:

ja tez mam podobnie:-(:-( powinnam sie cieszyc ze jako tako schudlam ale co z tego jak razem z dodatkowymi kg pozbylam sie biustu???? takie mizerne B mi pozostalo:-(:-( i tez brakuje mi energi do wszystkiego, to siedzenie w domu na mnie chyba destrukcyjnie wyplywa:-( marzy mi sie mega urlop zeby od tego wszystkiego odpoczac nabrac dystansu do siebie i do calego otoczenia:-( jeszcze jak jest pogoda to jest ok wychodze na dwor lapie troszke energii ze slonca ale przy takim pochmurnym niebie ech......... zyje od wekendu do wekedndu:baffled:
ech dziewuszki, czyli wszystkie mamy to samo, ja po prostu chce do ludzi, już nie mogę siedzieć prawie 2 lata w czterech ścianach:-(

Madzienka!!ja ide z tym prasowaniem...!!:-Dprzyniose gofry,bo wlasnie zrobilam;-)znaczy sie przyniose te pol co zostalo,bo pol juz wciagnelam:zawstydzona/y:...Moj maz mowi ze my sie nigdy nie wybudujemy jak nie przestane tyle jesc:-D...........

Wy to jeszcze mieszkacie w duzych miastach, tłumy ludzi... a ja ? Mieszkam w małej miejscowosci, nawet porzadnych sklepów kuźwa nie ma :wściekła/y:. bleee ... A co do biustu to ja ostatnio z przerazeniem stwierdziłam, ze mam go coram mniej :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry