Agacia82
Mami :)
dzisiaj to się czuje akby ktoś mi młodem w głowę walił, z niczym sobie nie mogę poradzic. Do niczego się nie nadaję ostanio... a jak patrzę w lustro to juz wogole jakis mega dół mamAgaciu a co z Twoim humorkiem???

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzisiaj to się czuje akby ktoś mi młodem w głowę walił, z niczym sobie nie mogę poradzic. Do niczego się nie nadaję ostanio... a jak patrzę w lustro to juz wogole jakis mega dół mamAgaciu a co z Twoim humorkiem???

Oj Ty zła żona jesteś, złaAgacia cicho, nic mu nie mowie aż wyjdę na mega prowadzeniewtedy pochwale sie ale on już nie da rady
Ale to tylko dzieki wam, dziekuje dziewczynki![]()

A u nas sie wypogadzajuz wiadomo kto pozazdroscil pogody
![]()

Oj Ty zła żona jesteś, zła![]()

ja tez mam podobnie:-dzisiaj to się czuje akby ktoś mi młodem w głowę walił, z niczym sobie nie mogę poradzic. Do niczego się nie nadaję ostanio... a jak patrzę w lustro to juz wogole jakis mega dół mam![]()

ech dziewuszki, czyli wszystkie mamy to samo, ja po prostu chce do ludzi, już nie mogę siedzieć prawie 2 lata w czterech ścianach:-(ja tez mam podobnie:--( powinnam sie cieszyc ze jako tako schudlam ale co z tego jak razem z dodatkowymi kg pozbylam sie biustu???? takie mizerne B mi pozostalo:-
-( i tez brakuje mi energi do wszystkiego, to siedzenie w domu na mnie chyba destrukcyjnie wyplywa:-( marzy mi sie mega urlop zeby od tego wszystkiego odpoczac nabrac dystansu do siebie i do calego otoczenia:-( jeszcze jak jest pogoda to jest ok wychodze na dwor lapie troszke energii ze slonca ale przy takim pochmurnym niebie ech......... zyje od wekendu do wekedndu
![]()
a gdzie przepis na gofry?????????:-)Madzienka!!ja ide z tym prasowaniem...!!przyniose gofry,bo wlasnie zrobilam;-)znaczy sie przyniose te pol co zostalo,bo pol juz wciagnelam
...Moj maz mowi ze my sie nigdy nie wybudujemy jak nie przestane tyle jesc
...........
Agaciu, to zapraszam do Warszawy, aż się zmęczysz od chodzenia po tych sklepach:-)Wy to jeszcze mieszkacie w duzych miastach, tłumy ludzi... a ja ? Mieszkam w małej miejscowosci, nawet porzadnych sklepów kuźwa nie ma. bleee ... A co do biustu to ja ostatnio z przerazeniem stwierdziłam, ze mam go coram mniej
![]()
kaja poprosze o przepis na gofry!!!!!!!!!!!!!!!Madzienka!!ja ide z tym prasowaniem...!!przyniose gofry,bo wlasnie zrobilam;-)znaczy sie przyniose te pol co zostalo,bo pol juz wciagnelam
...Moj maz mowi ze my sie nigdy nie wybudujemy jak nie przestane tyle jesc
...........