reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agacia wcale ten twój chłop nie taki najgorszy jak z kwiatkiem wyskoczył
Ja miałam imieniny niedawno i prezent dostałam ....tylko od teściowej :confused2:
ale wczoraj Tomek zainwestował pare zeta kupił czekoladki i dał mamie we własnorecznie zrobionym koszyczku acha i jeszcze gumy :-D:-D:-D

reklama
Agacia z zachowaniem Patusi to ja mam całkiem podobnie i też jak placze to włosy z głowy rwe ze zła matką jestem (a płacze sporo i sąsiedzi tez lekko nie mają) i sie do tego nie nadaje i wogóle ale jak sie śmiejemy i bawimy razem albo budzi sie z cudnym uśmiechem to wtedy wiem ze jest ze mna szzceśliwa a ja z Nia:-):tak:

Agacia wcale ten twój chłop nie taki najgorszy jak z kwiatkiem wyskoczył
Ja miałam imieniny niedawno i prezent dostałam ....tylko od teściowej :confused2:
ale wczoraj Tomek zainwestował pare zeta kupił czekoladki i dał mamie we własnorecznie zrobionym koszyczku acha i jeszcze gumy :-D:-D:-D
super prezent i widać ze od serca

Tak, mnie wzruszają takie prezenty okropnie, zaraz sobie zdjecie robię i chowam na pamiątkę wszelkie laurki, listy do mikołaja itp, jak Tomek był mniejszy to zamiast przyjsc i przeprosic to pisał list( a ledwo umiał pisać) z przeprosinami i podrzucał na stół jak przeczytałam te gryzmoły to juz nie miałam siły sie gniewac na niego i odpuszczałam wszelkie kary :sorry:;-)

reklama
Cześć dziewczyny.

Ech ja mam dzisiaj potwornego doła...Od tygodnia jesteśmy z Fabiankiem sami,bo Mariusz znów wyjechał do Tunezji...I dzisiaj mam jakiś kryzys:-( Pogoda się popsuła i normalnie żyć mi się nie chce...Troszkę się przepogodziło,a ja nawet nie zamierzam się wynurzać,bo tak mi się nie chce...

Czekam na lepszy dzionek....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry