reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Madzienko a Twoja JUleczka już je zupki z mięskiem????

Mam juz takie zapasy w szafce, bo co jestem w sklepie to kupuje ale jakos nie wiem jak jej podac....:eek::eek::eek:znowu po troszeczku czy caly sloiczek na raz...we wtorek idziemy do pediatry to wszystkiego dowiem sie:tak::tak::tak::tak:

Wczoraj dalismy Julci kaszkę smaczny sen ciekawe czy ona naprawde dziala, czy tylko na nasza psychikę wpływa:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

I napisane na niej jest ze rodzice malych dzieci w pierwszym roku nie dosypiaja 750godzin:szok::szok::szok::szok::szok:ale to chyba nie o nas i Julci:-p:-p:-p:-p

Tygrysku chcialam to podkreslić, bo kobita nie ma litości wie że mam dziecko i mysli ze codziennie bede latala na poczte bo jej nie chce sie nosic:eek::eek::eek::eek:
To ja sie pochwale ze mam cudownego listonosza ktory zawsze mi paczki przynosi a ja uwielbiam robic zakupy przez internet wiec nieraz tak sie złoży ze dzien po dniu u nas jest i biedak wspina sie na 3 pietro bez windy:sorry::sorry: ale jest jeden minus tego wie ze my zawsze jestesmy w domu rano wiec jak nawet nie ma dla nas przesylki to dzwoni by otworzyc drzwi :eek::eek: ale coz pogodzilam sie juz z tym:eek:
ale tesciowa ma takiego wstretnego listonosza co nigdy (chocoaz oni mieszkaja na parterze) nie prrzyniesie im przesylki tylko zawsze awizo zostawi chociaz skrzynki prawie pod drzwiami:eek::eek::baffled:

Mam juz takie zapasy w szafce, bo co jestem w sklepie to kupuje ale jakos nie wiem jak jej podac....:eek::eek::eek:znowu po troszeczku czy caly sloiczek na raz...we wtorek idziemy do pediatry to wszystkiego dowiem sie:tak::tak::tak::tak:

Wczoraj dalismy Julci kaszkę smaczny sen ciekawe czy ona naprawde dziala, czy tylko na nasza psychikę wpływa:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

I napisane na niej jest ze rodzice malych dzieci w pierwszym roku nie dosypiaja 750godzin:szok::szok::szok::szok::szok:ale to chyba nie o nas i Julci:-p:-p:-p:-p

to ja czekam na wiadomosc jak zaczniesz podawac miesko:sorry::sorry::sorry::sorry:
750 godzin!!:szok::szok:szok:szok: ale ja cghyba tez narazie nie jestem zaliczona do tej statystyki:-D:-D:sorry::sorry:

a my dziś będziemy jeść pierwsze mięsko - narazie ze słoiczka, żeby spróbować - butternut squash( nigdy nie wiem jaki to odpowiednik polski, to coś jak nasza dynia, tylko taka podłużna) z kurczaczkiem. Z butternuta juz zupki jadł, i bardzo mu posmakowały, z marcheweczk, pietruszka, i ziemniaczkiem gotowałam

czytalam ostatnio ze dzieci kiedy rodzic idzie do pracy w nocy zaczynja sie budzic czesciej tylko dlatego by pobyc troszke z rodzicem ktorego nie widzi w ciagu dnia:eek::eek::eek:
To ciesze się że dobrze wyczułam córcię, bo ona przebudza sie kreci, ale jesc nie chce, wiec albo chce sie przytulic albo ząbki jej sie wyrzynają, chociaż nie zauważyłam:-)

750 godzin!!:szok::szok:szok:szok: ale ja cghyba tez narazie nie jestem zaliczona do tej statystyki:-D:-D:sorry::sorry:
to ja też sie na ta statystykę nie łapię:-), córeczka mnie oszczędziła,

Dziewczyny, które maja ladna pogodę, prześlijcie trochę słonka, bo u nas byle jak

To ja sie pochwale ze mam cudownego listonosza ktory zawsze mi paczki przynosi a ja uwielbiam robic zakupy przez internet wiec nieraz tak sie złoży ze dzien po dniu u nas jest i biedak wspina sie na 3 pietro bez windy:sorry::sorry: ale jest jeden minus tego wie ze my zawsze jestesmy w domu rano wiec jak nawet nie ma dla nas przesylki to dzwoni by otworzyc drzwi :eek::eek: ale coz pogodzilam sie juz z tym:eek:
ale tesciowa ma takiego wstretnego listonosza co nigdy (chocoaz oni mieszkaja na parterze) nie prrzyniesie im przesylki tylko zawsze awizo zostawi chociaz skrzynki prawie pod drzwiami:eek::eek::baffled:

A moja listonoszka przyznaje się jak przychodzi do mnie z paczka że wczoraj i przedwczoraj to jej sie do torby nie zmieściło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo kiedys zrobiłam awanturę na poczcie i powiedzialam ze napisze skarge na listonosza i teraz tłumaczy mi się:sorry::sorry::sorry:

A ja oczywiście żadnej skargi nie złozyłam:-p:-p:-p:-p

Do mnie tez zawsze dzwoni no chyba ze ma awizo to wtedy nie:-D:-D:-D:-D

Ktora pozazdrościła mi pogody????:eek::eek::eek:u nas powoli zbiera sie na deszcz:baffled::baffled::baffled::baffled:zachmurzyło sie i zaczyna mocno wiać:confused2::confused2::confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry