reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześc Kochane

Dzisiaj słabo mi cały dzień ale to pewnie przez ciśnienie.No ponarzekałam :-D
a teraz mam wielkie pytanie do każdej mamy!

Jakie macie spacerówki(zdjęcia jak możecie przydałyby się np. podobnych na allegro) i jakie wielkości koła i z jakiego tworzywa te koła??:-)

Pytam bo my w piątek jedziemy kupić spacerówkę i chyba będzie to Coneco Traper z tej aukcji : kolor oliwkowy
WÓZEK SPACEROWY TRAPER CONECO SPACERÓWKA BONUSY% (636699998) - Aukcje internetowe Allegro

Może macie taką? Mamy tez jeszcze kilka innych na oku i chaiałam zrobicu Was przegląd co byście mi pomogły:-)

reklama
Cześc Kochane

Dzisiaj słabo mi cały dzień ale to pewnie przez ciśnienie.No ponarzekałam :-D
a teraz mam wielkie pytanie do każdej mamy!

Jakie macie spacerówki(zdjęcia jak możecie przydałyby się np. podobnych na allegro) i jakie wielkości koła i z jakiego tworzywa te koła??:-)

Pytam bo my w piątek jedziemy kupić spacerówkę i chyba będzie to Coneco Traper z tej aukcji : kolor oliwkowy
WÓZEK SPACEROWY TRAPER CONECO SPACERÓWKA BONUSY% (636699998) - Aukcje internetowe Allegro

Może macie taką? Mamy tez jeszcze kilka innych na oku i chaiałam zrobicu Was przegląd co byście mi pomogły:-)

Marzycielko my kupilismy taką wózek BABY DESIGN WALKER 2009 okryc.+folia+KURIER (641295269) - Aukcje internetowe Allegro
w koloze zielonym. Na zywo ładnie tez wygląda turkusowa. Jestem bardzo zadowolana bo jest lekka łatwo sie prowadzi, szybko sie sklada i rozklada, ma pokrowiec na nózki w razie chłodu, miejsce na kubeczek dla dziecka i dla mamy:-)wylozona jest takim miekkim wkladem który sie sciąga jak jest ciepło i dzidzia ma przy okazji wiecej miejsca. Oparcie jest trzystopniowe, a kola sa skretne i maja blokade, sa plastikowe. Wlasciwie nie ma zadnych wad:-) Przywiozlam ja z polski i super sie sprawuje:-)

witam!!!
za mną pierwszy dzień(noc raczej) pracy,wszystko mnie boli (nawet włosy mnie rano bolały) i nie mam siły na nic
przeczytałam wszystko co naskrobałyście ale z małym na kolanach i tak szybko,kurcze ale produkujecie

zozakoza dzielna kobitko trzymam kciuki dasz rade:tak: ja tez pracowałam na nocki przez 3 lata a jak zaczełam Tomek miał rok i wiem co to znaczy :-(:-(:baffled: u nas dniówka trwała zwykle od 18 do 6 czesto dłuzej, na wspomnienie az mnie mdli brrrr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry