Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moj tez oglada,koszulke barcelony wciagnal....uszykowal ja sobie,polozyl na stole w kuchni a ja malo co herbaty mu na ta koszulke nie wylalamMariusz sie szykował strasznie na finał a w ostatniej chwili pilna sprawa mu wypadła i biedaczek nie oglada za mi go zal normalnie tak mu zalezało![]()

ale by bylo...widzisz trzeba było biegun podbijacdziewczyny,wspolczuje tak serio tych nocek,powrotu do robola,stresu z tym zwiazanego...

kurcze,naprawde jesli chodzi o takie socjalne zaplecze to jest nie do ogarniecia tak dobrze...widzisz trzeba było biegun podbijac![]()
macierzyński 20 tygodni 100% płatne oczywiście to co jest oficjalnie na papierze a niestety róznie z tym bywaMopku,to jak to w ogole jest w Polsce z macierzynskim?jak wyglada to finansowo?ile czasu placa?bo ja nawet nie wiema jak za jakis czas sie pojawi drugie dziecko to moze jeszcze oplacaloby sie tu zostac chwile dluzej...

zjadlam te gofry potem obiad z mezowym teraz wpierdxielam truskawki bo mezowy mnie przekupil nimi zeby sobie w spokojnosci mecz mogl obejrzec 

wiec co ja biedna mam robic ???? no babybooma wlaczyc