reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej ja sie pozygam chyba dzis :eek::eek::eek::eek: zjadlam te gofry potem obiad z mezowym teraz wpierdxielam truskawki bo mezowy mnie przekupil nimi zeby sobie w spokojnosci mecz mogl obejrzec :eek::eek::eek::eek::eek: wiec co ja biedna mam robic ???? no babybooma wlaczyc:-D:-D:-D
to samo,gofry,pozniej kolacje wciagnelam i teraz winogron i facecik tez kanapy i telewizora pilnuje:-D

reklama
napisalam mega posta i dupa zezarlo mi go!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a moj tez pilnuje telewizora i pilota:eek::eek::eek: a dzis to tak ekspresem przygotowal synka do spanka i go uspil ze bylam w szoku:eek::eek: ale jak sie chce to sie potrafi:-D:-D:-D:-D byleby mecz w spokoju obejrzec:-D:-D

napisalam mega posta i dupa zezarlo mi go!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a moj tez pilnuje telewizora i pilota:eek::eek::eek: a dzis to tak ekspresem przygotowal synka do spanka i go uspil ze bylam w szoku:eek::eek: ale jak sie chce to sie potrafi:-D:-D:-D:-D byleby mecz w spokoju obejrzec:-D:-D
moj do tego wszystkiego niedosyc ze mala uspil to jeszcze kuchnie posprzatal po naszym gofrowym tornado ;-)

Madzienka leżaczek kupowałysmy chyba u tego samego sprzedającego :-D:-D:-D.

Naprawdę??macie taki sam??my kupilismy drugi na działke;-);-);-)

heheh jem gofry:-p:-p:-p:-p

Zdolniacha:-D:-D:-Da ja nie mam frytkownicy:sorry::sorry::sorry:

... moj tez pilnuje telewizora i pilota:eek::eek::eek: ....

I mój:-D:-D:-Dszkoda że nie mieszkamy w jednym mieście poszłybysmy sobie na piwko a faceciki niech siedza przed tv i pilnuja dzieciaczkow:-D:-D:-D

Musze pochwalić się, mam juz nosidełko MT jest super jutro porbie foteczki i wkleję:tak::tak::tak:
Marzycielko jeszcze raz dziekuje:happy::happy::happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry