reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Nadrobiłam, :szok:

Cyprysiowa, nawet tak nie mów, pisz o sobie i sie nie stresuj, nikt tu o Tobie napewno nie zapomni.

Pytia, ciezkie decyzje przed Wami, ale napewno podejmiecie dobrą.

Mopku, fajnie ze dzień udany, nie wątpiłam ze wyprawa do ginki sie uda, córcia musi trzymać sztamę z mamcią. A to że kanibalka to szczegół, poradzi sobie w razie wojny:szok:.

Madzienko, co sie odwlecze to nie uciecze:-), a szampanik schłodzi sie jeszcze bardziej.

Paola, a co to za imprezka sie szykuje ze masz tyle pysznego jedzinka w lodówie?

Ja wypiłam sobie gorące kakao, ugotowałam na jutro pyszne roladki z wołowinki, wykąpałam sie i spadam spać, bo Młoda penwi będzie chciała pospiewać w nocy.
Dobranoc mamusie

hey Kochane!!!!

Dzisiaj wstałam o 6 i nie mogę spać bo mam zamiar sprzątać.
Wczoraj kupilismy wózeczek i jestem bardzo szczęśliwa bo jest super to jest Espiro Baby Design później wstawię fotki.
Wczoraj jak wyjechaliśmy o 14 na zakupy to wróciliśmy o 19,30 do domu. Przez te pieprzone kroki staliśmy 3 h :wściekła/y:
Ale Młoda zadowlolona z wózeczka a to najważniejsze.
Ja byłam taka padnięta , że poszłam spać o 23:-)

My kąpaliśmy Młodą zawsze o 23 bo wcześniej spała ale postanowliśmy ją przeniśc na 20 i teraz śpi do 6 rano zje mleko i dalej śpi :-)

Gratuluję Wszystkim zębnym maluszkom ząbków a tym mamusiom , którym smutno , że dzieiciaki jeszcze nie maja zębów radzę się cieszyć bo ząbkowanie nie jest przyjemne dla każdego:-)

100 LAt również dla każdego Jubilata!!!:-)

edit:: Wzywam Aniamanu i Misówkę do kontaktu z Nami!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry. My też dzisiaj wstałyśmy o szóstej. Mała trochę pozaczepiała tatusia ale nie udało się go obudzic więc zabrałyśmy się przed komputer. No i do tej pory Was nadrabiałam:szok:

Cyprysiowa jak byśmy mogły o Tobie zapomniec? Ja Cię doskonale rozumiem że masz mniej czasu niż pojedyńcze mamusie. Zobaczysz chłopaki pozdrowieją Ksawcio zacznie się sam bawic to jeszcze do nas powrócisz:-D:-D
Paola no właśnie co to za imprezka się szykuje że taką wyżerkę posiadasz w lodówie?:laugh2::laugh2::laugh2::-)
Marzycielko super że Oliwce się wózek spodobał:tak:Zobaczymy jak nasza dzisiaj zareaguje na krzesło i huśtaweczkę:-)

Dobra więcej nie pamiętam co miałam napisac:sorry:

A ja jeszcze bym się upomniała o Agatkas bo coś nas ostatnio zaniedbała:tak:

I ja się witam :-)
Normalnie jeszcze bym o tej porze spała, ale dziś jedziemy, więc musiałam zwlec dupcię z łóżeczka :sorry: Ehhh, trzeba strzelić sobie kawusię to od razu więcej energii będzie :tak::tak:
Miłego dzionka wszystkim życzę :-)

Marzycielko, super że Oliwci podoba się wózeczek. A co do godzin sprzątania to podziwiam!

Paola no właśnie co to za imprezka się szykuje że taką wyżerkę posiadasz w lodówie?:laugh2::laugh2::laugh2::-)

Paola, a co to za imprezka sie szykuje ze masz tyle pysznego jedzinka w lodówie?

A tak trzymam na wypadek gdyby jakieś Grudnióweczki by mnie chciały odwiedzić bo tak krążą po tej Polsce to może i o mnie zachaczą i cooo wtedy ja z pustą lodówką:-)

Marzycielko gratuluję owocnych zakupów:tak:

A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY;-)

A co tu tak pustawo????Wczoraj pisały, pisały a dzisiaj sił napewno nie mają i śpią:-p:laugh2:

Mi moja dama pobudkę jak zwykle o 5 zrobiła i dalej już spała i jęczała i kręciła się i smoka chciała i wogóle, że spałam na jedno oko:eek:No a teraz leży i gada w łóżeczku a mamcia na BB:sorry:

Ale lecę jakieś śniadanko zrobić i p.o.s.p.r.z.ą.t.a.ć. brrrr:baffled:

Miłego dzionka Laseczki:tak:

Buziaczki;-)

Ej dziewczyny poooooooooooooobuuuuuuuudkaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

juz jestem Kokusiu, nie krzycz tak głośno:tak:
noc nie przespana:-(, bo o 4 mała się obudziła z kaszlem i katarkiem:-(:szok:, i miała stan podgorączkowy-38,2 stopni w pupce:szok:, nie wiem skąd to się wzięło, wieczorem nie miała żadnych objawów choroby, może to ząbki:-(
wszystkiego najlepszego dla Magdusi, 100 latek kochana
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Melduję się z rana, bo pewnie cały dzień znowu nie znajdę czasu na bb.
U Was też taka paskudna pogoda? Bo u mnie LEJE, buuuuu. Zaraz wsiadam do autka, jedno dziecię do babci, a z młodszym jadę pozałatwiać parę spraw. Tyle, że przez ten deszcz nic mi się nie chce i motywacja mi spadła :-(

reklama
I ja się witam :-)
Normalnie jeszcze bym o tej porze spała, ale dziś jedziemy, więc musiałam zwlec dupcię z łóżeczka :sorry: Ehhh, trzeba strzelić sobie kawusię to od razu więcej energii będzie :tak::tak:
Miłego dzionka wszystkim życzę :-)

Marzycielko, super że Oliwci podoba się wózeczek. A co do godzin sprzątania to podziwiam!
szerokiej drogi kochana i miłego pobytu u babci:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry