reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzienkaa Wszystkiego Naj naj naj:tak::tak:Paola ja tez mam truskawki i co tylko ze chcesz:-D:rofl2:

A masz w lodówce krokiety z mięsem, pierogi z kapustą i grzybami, sałatkę jarzynową, sałatkę gyros, pomidory z serem żółtym, sernik na zimno, wz-etkę, jajeczka z majonezem , szaszłyki, schabik pieczony ze śliwką......:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dbo ja mam:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D

reklama
Nie, no Wy jesteście szalone :-D Przyznajcie się, podrzucacie dzieciaczki babciom, dziadkom i innym ciociom i piszecie, piszecie, piszecie na bb :-D:-D Nie mam szans wszystkiego przeczytać, muszę iść spać, bo jutro już jedziemy z Bartkiem do mojej kochanej babci :happy: Dostęp do neta chyba będę miała, ale nie wiem jak często. Jednak postaram się jak najczęściej wpadać do Was :tak: A do domu wracam 7 czerwca.
A teraz napiszę to co od razu zauważyłam:
Mamusia, moja synowa ma po prostu rewelacyjne zdjęcie w sygnaturce! Jest wspaniała :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Śpijcie słodko, kochane :-)
dziękujemy kochana
twoje synowa właśnie się obudziła i zrobiła sobie pogaduchy z tatusiem

reklama
Jakby to powiedziec Wy kolejne 3 stronki nastulałyscie a ja niepostrzezenie oddelegowałam sie do pizzy którą Mariusz zamówił i Reddsika:-p
nie mam kompletnie silnej wpli z tym obzeraniem:zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry