reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zarłoki,zarłoki zarłoki:-p:-p:-pMoje kochane:-) Produkcjaaaaaaa nie ma konca:-D Paola zaraz przyjde czekaj tam na Mnie ..ja dzisiaj zjadlam 5 lodów 3 miski truskawek a reszty nie bede wymieniac:-D:rofl2:Tygrysku dawaj to ciastoo!:-p:-p:-pPaola my jestemy odkurzaczee:-DIde spac i dojsc nie mogee:-D

Zarłoki,zarłoki zarłoki:-p:-p:-pMoje kochane:-) Produkcjaaaaaaa nie ma konca:-D Paola zaraz przyjde czekaj tam na Mnie ..ja dzisiaj zjadlam 5 lodów 3 miski truskawek a reszty nie bede wymieniac:-D:rofl2:Tygrysku dawaj to ciastoo!:-p:-p:-pPaola my jestemy odkurzaczee:-DIde spac i dojsc nie mogee:-D

:-D:-D:-DA ja w lodówce mam sorbet malinowy i truskawkowy i świerzutkie truskawki też MUM:-DWięc będę czekać:rofl2:

Madzieńo wybacz, że dopiero ale

WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ...NAJ....NAJ...NAJ...NAJ...NAJ...NAJLEPSZEGO:-):-):-):-):-):-):-):-)

Nie, no Wy jesteście szalone :-D Przyznajcie się, podrzucacie dzieciaczki babciom, dziadkom i innym ciociom i piszecie, piszecie, piszecie na bb :-D:-D Nie mam szans wszystkiego przeczytać, muszę iść spać, bo jutro już jedziemy z Bartkiem do mojej kochanej babci :happy: Dostęp do neta chyba będę miała, ale nie wiem jak często. Jednak postaram się jak najczęściej wpadać do Was :tak: A do domu wracam 7 czerwca.
A teraz napiszę to co od razu zauważyłam:
Mamusia, moja synowa ma po prostu rewelacyjne zdjęcie w sygnaturce! Jest wspaniała :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Śpijcie słodko, kochane :-)

reklama
Jula sobie spi mąż ogląda ..a ja dopiero się umyłam i jeszcze na chwilke wpadlam do was kilka minut mnie nie było a tu 3 strony:-D och wy moje kochane produktantki:rofl2: bardzo was wszystkie lubię:tak: A Gdzie sie podziala Moja Landrynciaa:-p??tak mnie cos dopadla chcica na slodkie ze chyba wstane w nocy i bede wyjdac słodycze:-Dale zarlok ze Mnie:-pKtos tu cos mówił o cieście????:-D

jestem jestem utknelam w postach :-D:-D:-D jak cos jestem na tym drugim forum tam gdziemsy sie spotkaly :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry