heheh ktore tesciowa sama upiecze i przywiezie swojej synowej![]()
Zazdroszczę bo moja to by mi przywiozła ale z dodatkiem trutki

Idę po tego ogórka bo nie wyrobię

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
heheh ktore tesciowa sama upiecze i przywiezie swojej synowej![]()

Moje kochane:-) Produkcjaaaaaaa nie ma konca
Paola zaraz przyjde czekaj tam na Mnie ..ja dzisiaj zjadlam 5 lodów 3 miski truskawek a reszty nie bede wymieniac
Tygrysku dawaj to ciastoo!

Paola my jestemy odkurzaczee
Ide spac i dojsc nie mogee
kochana ciasto bedzie jutroZarłoki,zarłoki zarłokiMoje kochane:-) Produkcjaaaaaaa nie ma konca
Paola zaraz przyjde czekaj tam na Mnie ..ja dzisiaj zjadlam 5 lodów 3 miski truskawek a reszty nie bede wymieniac
![]()

p to jutro sie jeszcze zalapie tygrysku awaryjnie jak juz nic w lodówce nie zostanie

Zarłoki,zarłoki zarłokiMoje kochane:-) Produkcjaaaaaaa nie ma konca
![]()

A ja w lodówce mam sorbet malinowy i truskawkowy i świerzutkie truskawki też MUM
Więc będę czekać

Paola ja tez mam truskawki i co tylko ze chcesz

TO ja z tygryskiem jestem na ciasto umówiona 
nie??
a z Paolą na ogorki..
Przyznajcie się, podrzucacie dzieciaczki babciom, dziadkom i innym ciociom i piszecie, piszecie, piszecie na bb 
Nie mam szans wszystkiego przeczytać, muszę iść spać, bo jutro już jedziemy z Bartkiem do mojej kochanej babci
Dostęp do neta chyba będę miała, ale nie wiem jak często. Jednak postaram się jak najczęściej wpadać do Was
A do domu wracam 7 czerwca.

Jula sobie spi mąż ogląda ..a ja dopiero się umyłam i jeszcze na chwilke wpadlam do was kilka minut mnie nie było a tu 3 stronyoch wy moje kochane produktantki
bardzo was wszystkie lubię
A Gdzie sie podziala Moja Landrynciaa
??tak mnie cos dopadla chcica na slodkie ze chyba wstane w nocy i bede wyjdac słodycze
ale zarlok ze Mnie
Ktos tu cos mówił o cieście????
![]()

jak cos jestem na tym drugim forum tam gdziemsy sie spotkaly