Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
leć kochana, spij słodkozmykam,bo moj marian przeciez beze mnie nie wyrabia...tak jeczy,za uszy sie ciaga,dziasla by sobie wyrwala....chyba ja swedza i moze cos z tego bedzie!!
a ciasto upiekłaś dla teściowej:-)Jeju wreszcie ogarnelam mieszkanie ufffffffffffffffffffffffffffffffffteraz spokojnie czekam na wizytacje
![]()
Kurcze jesli o kims zapomnicie to najszybciej chyba o mnie
Wybaczcie ze sie tak malo udzielam ale poprostu nie wyrabiam. Zalamka, dzieci chore, z obowiazkami nie wyrabiam...
Pisalabym pewnie czesciej ale nie mam kiedy nadrabiac a co za tym idzie nie moge wam odpisywac a nie chce pisac tylko o sobie
Zrozumiem jak przestaniecie mnie zauwazac, odpisywac mi.
Buziaki![]()

Cyprysiowa - ty nawet nie gadaj takich głupot! Jesteś nasz number one!!! I nawet jak wpadasz tylko od czasu do czasu na chwilkę, to pisz jak najwięcej, co tam u Was słychać!!! Bo czekamy na wieści. I nie martw się, ja tu czasem dziewczynki dyscyplinuję w Twoim imieniu w sprawie porządku na wątkach ;-)![]()

a ciasto upiekłaś dla teściowej:-)

och wy moje kochane produktantki
bardzo was wszystkie lubię
A Gdzie sie podziala Moja Landrynciaa
??tak mnie cos dopadla chcica na slodkie ze chyba wstane w nocy i bede wyjdac słodycze
ale zarlok ze Mnie
Ktos tu cos mówił o cieście????
aha, to supernie nie zartuj zapomniec o tobie????!!!! nigdy!!!!
aj aj aj strach się bać
no co tY CIASTO I INNE domowe pysznosci to tesciowie zawsze przywozą my tylko udostepniamy talerze i kanape![]()
Ale dzisiaj Was nadrobić to ho ho-ale dałam radę
aaaach....i Bajecznego wszemrałam i colką popijam
Przez sen się spali te kcal;-)

;-)

:-( ( no prawie nic bo biustonosz i bluzeczke dla siebie to tak szybciutko zlapałam zeby z pustymi rekami nie wracac

)
nikt Ci za złe nie bedzie miał ze nie nadrobiłas 40 str zaległosci bo to faktycznie zdrowie tzreba miec zeby doczytac produkcje naszych przodownic, w dniu dzisiejszym na szczegłone wyróznienie zasługuje na przykład mamusia i kaja bo jakies " złe " w nie wstapiło chyba 

;-)no to niezłą dietka masz:-)A DOBRY WIECZÓR;-)
Kurna chcecie żeby mi dom brudem zarósł-normalnie codziennie rano mówię sobie to zrobię tamto i siamto, a później jak odpalę laptopa to na bb i czytam i czytam choć z udzielaniem się kruchoAle dzisiaj Was nadrobić to ho ho-ale dałam radę
Moje dziecię śpi - M tak samo a ja z duuużą paką Lay'sów solonych czytam bbaaaach....i Bajecznego wszemrałam i colką popijam
Przez sen się spali te kcal;-)
Wszystkim Mamusiom szykującym się do snu MIŁEJ NOCKI![]()