Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
leć kochana, spij słodkozmykam,bo moj marian przeciez beze mnie nie wyrabia...tak jeczy,za uszy sie ciaga,dziasla by sobie wyrwala....chyba ja swedza i moze cos z tego bedzie!!
a ciasto upiekłaś dla teściowej:-)Jeju wreszcie ogarnelam mieszkanie ufffffffffffffffffffffffffffffffffteraz spokojnie czekam na wizytacje
![]()
Kurcze jesli o kims zapomnicie to najszybciej chyba o mnie
Wybaczcie ze sie tak malo udzielam ale poprostu nie wyrabiam. Zalamka, dzieci chore, z obowiazkami nie wyrabiam...
Pisalabym pewnie czesciej ale nie mam kiedy nadrabiac a co za tym idzie nie moge wam odpisywac a nie chce pisac tylko o sobie
Zrozumiem jak przestaniecie mnie zauwazac, odpisywac mi.
Buziaki![]()

Cyprysiowa - ty nawet nie gadaj takich głupot! Jesteś nasz number one!!! I nawet jak wpadasz tylko od czasu do czasu na chwilkę, to pisz jak najwięcej, co tam u Was słychać!!! Bo czekamy na wieści. I nie martw się, ja tu czasem dziewczynki dyscyplinuję w Twoim imieniu w sprawie porządku na wątkach ;-)![]()

a ciasto upiekłaś dla teściowej:-)

och wy moje kochane produktantki
bardzo was wszystkie lubię
A Gdzie sie podziala Moja Landrynciaa
??tak mnie cos dopadla chcica na slodkie ze chyba wstane w nocy i bede wyjdac słodycze
ale zarlok ze Mnie
Ktos tu cos mówił o cieście????
aha, to supernie nie zartuj zapomniec o tobie????!!!! nigdy!!!!
aj aj aj strach się bać
no co tY CIASTO I INNE domowe pysznosci to tesciowie zawsze przywozą my tylko udostepniamy talerze i kanape![]()
Ale dzisiaj Was nadrobić to ho ho-ale dałam radę
aaaach....i Bajecznego wszemrałam i colką popijam
Przez sen się spali te kcal;-)

;-)

:-( ( no prawie nic bo biustonosz i bluzeczke dla siebie to tak szybciutko zlapałam zeby z pustymi rekami nie wracac

)
nikt Ci za złe nie bedzie miał ze nie nadrobiłas 40 str zaległosci bo to faktycznie zdrowie tzreba miec zeby doczytac produkcje naszych przodownic, w dniu dzisiejszym na szczegłone wyróznienie zasługuje na przykład mamusia i kaja bo jakies " złe " w nie wstapiło chyba 

;-)no to niezłą dietka masz:-)A DOBRY WIECZÓR;-)
Kurna chcecie żeby mi dom brudem zarósł-normalnie codziennie rano mówię sobie to zrobię tamto i siamto, a później jak odpalę laptopa to na bb i czytam i czytam choć z udzielaniem się kruchoAle dzisiaj Was nadrobić to ho ho-ale dałam radę
Moje dziecię śpi - M tak samo a ja z duuużą paką Lay'sów solonych czytam bbaaaach....i Bajecznego wszemrałam i colką popijam
Przez sen się spali te kcal;-)
Wszystkim Mamusiom szykującym się do snu MIŁEJ NOCKI![]()