reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Rany w koncu udało mi sie wszystko nadrobic hurrraaaa:-p
tylko juz nie wiem co miałam napisac.........

Tygrysku nie zadreczaj sie tak kupnem mieszkanka bo najlepzse okazje to tak własnie znienacka wpadają, daj sobie pare dni przerwy i nagle bach trafi sie super oferta w dziesiątke:-):tak:;-)

Madzieńka i Mamusia obie laseczki maja sliczne zdjatka:tak:

Trzeba awans Pani wiceprezes Pytii oblać :tak::tak::-D

Na koncu dopisze tylko bo przypomnialo mi sie, ze mam w domku KANIBALA !!! byłysmy jak juz pisałam dzis u znajomej ona ma córcie w wieku Patki wiec laseczka na lezaczku lezy, obserwuje i luzik, a Pati do niej raczki wyciaga z całych sił, wiec podeszłam blizej a ona ja myk za raczke i ciagnie do buzi, dziki wygłodniały wzrok, slina cieknie z ust i warczy " mam Cie zjem Cię " normalnie komedia lałam po nogach prawie :-D:-D:-D

Madzieńka z zakupami w re kids to mnie chłopaki wyrolowali mowie ze chce do galerii krakowskiej bo tam maja duzy re kids a pzry okazji chciałam sie za ciuchem na chrzciny rozejrzec a oni ze lepiej do galerii kazimierz tam tez maja re kidsa zgodziłam sie bo tak dobrze obeznana nie jestem no i ciuszki tylko od 92 maja tam i to jeszcze mało nie to co w krakowskiej i nic nie kupiłam :eek::sorry::sorry::sorry::-( ( no prawie nic bo biustonosz i bluzeczke dla siebie to tak szybciutko zlapałam zeby z pustymi rekami nie wracac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p)

Cyprysiowa dokładnie pisz o sobie:tak:nikt Ci za złe nie bedzie miał ze nie nadrobiłas 40 str zaległosci bo to faktycznie zdrowie tzreba miec zeby doczytac produkcje naszych przodownic, w dniu dzisiejszym na szczegłone wyróznienie zasługuje na przykład mamusia i kaja bo jakies " złe " w nie wstapiło chyba :sorry::-D:-D:-D;-)
ja ci dam zaraz, nono, jakie złe wstapiło, Kaja juz spi, ale ja wszystko slysze i widze:tak::tak::tak::tak:

no to niezłą dietka masz:-)

Mamusiu ja jestem teraz jak dzika locha - pochłaniać mogę wszystko i nie przytyję:eek:Ale kiedyś brrrr...nie chcę wracać do tamtych czasów:cool:

Justa w takim razie zapraszam do mnie - podzielę się wszystkimi łakociami jakie mam w domciu a sporo ich bo mój M odkąd nie pali to słodyczę wcina, a szczególnie ptasie mleczko:-)hmmmm....a ja teraz mam ochotę na ogórka zielonego:eek:

Mamusiu ja jestem teraz jak dzika locha - pochłaniać mogę wszystko i nie przytyję:eek:Ale kiedyś brrrr...nie chcę wracać do tamtych czasów:cool:

Justa w takim razie zapraszam do mnie - podzielę się wszystkimi łakociami jakie mam w domciu a sporo ich bo mój M odkąd nie pali to słodyczę wcina, a szczególnie ptasie mleczko:-)hmmmm....a ja teraz mam ochotę na ogórka zielonego:eek:
no faktycznie jakieś zachcianki masz:-)

reklama
Chorobcia!!!!wcielo mi posta i juz nie wiem co pisalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cyprysiowa nawet tak nie mow!!!!!;-);-);-)

Pytia pisze prawdę, przywołuje nas do porzadku!!!!!:-D:-D:-D:-D

Ja juz nadrobiłam zaległości, więc wrcam do mężulka, piwka i chipsów:-D:-D:-D

mieliśmy dzisiaj w planach imieninowego szampana i truskawki:-p:-p:-p:-pale nasze dziecię cos wyczuło i spac nie chciało, więc przełozyliśmy to na jutro...:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Buziaczki i DOBRANOC!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry