J
Justa19
Gość
Dla wszytskich ciotek od Julci lkajsdjfd;jfdsjfdasjfjJFKJGLJA:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to dużo tych zdjęćTygrysku, to straszne co piszesz, najwieksza tragedia to właśnie śmierć dziecka, mam nadzieje że jakoś sie po tym wszystkim pozbierają, nawet nie wiem co napisać:-(.
Zaczęłam wybierać zdjecia z komunii do wywołania i nazbierałam 307 szt, wlaśnie sie teraz wysyłają, bo zamawiam na allegro.

kochana kladlam bachorka marianka nyny:-)no tak, ty od słońca, ja od piwa, i tak sobie gadamy
kaju, co tam robisz, ze tak cicho siedzisz?
widziałaś w albumiku jakie paputki dostała w prezencieDuniu ja też taka cwana ,bo mis w odmku,a teraz jak miał nocki to się modliłam ,zeby tylko przypadkiem burzy nie było w nocy.... kiedys to jak zasnęłam to nic mnie nie obudziło w nocy....
Miś się śmiał,ze z kochanką mógłby narabiac obok w łóżku a ja bym i tak nic nie wiedziąła.....ale teraz inaczej jak jest mała śpie na czuja...haahhah
Biedna Karolinka.....oby szybko do zdróka wróciła....![]()
o już jesteś to fajnie, bo smutno tutaj bez ciebie, no i produkcja się zawiesiła:-)kochana kladlam bachorka marianka nyny:-)