• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tygrysku, to straszne co piszesz, najwieksza tragedia to właśnie śmierć dziecka, mam nadzieje że jakoś sie po tym wszystkim pozbierają, nawet nie wiem co napisać:-(.

Zaczęłam wybierać zdjecia z komunii do wywołania i nazbierałam 307 szt, wlaśnie sie teraz wysyłają, bo zamawiam na allegro.

Duniu ja też taka cwana ,bo mis w odmku,a teraz jak miał nocki to się modliłam ,zeby tylko przypadkiem burzy nie było w nocy.... kiedys to jak zasnęłam to nic mnie nie obudziło w nocy....
Miś się śmiał,ze z kochanką mógłby narabiac obok w łóżku a ja bym i tak nic nie wiedziąła.....ale teraz inaczej jak jest mała śpie na czuja...haahhah:-D

Biedna Karolinka.....oby szybko do zdróka wróciła....:tak:

Duniu ja też taka cwana ,bo mis w odmku,a teraz jak miał nocki to się modliłam ,zeby tylko przypadkiem burzy nie było w nocy.... kiedys to jak zasnęłam to nic mnie nie obudziło w nocy....
Miś się śmiał,ze z kochanką mógłby narabiac obok w łóżku a ja bym i tak nic nie wiedziąła.....ale teraz inaczej jak jest mała śpie na czuja...haahhah:-D

Biedna Karolinka.....oby szybko do zdróka wróciła....:tak:
widziałaś w albumiku jakie paputki dostała w prezencie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry