kana161
Mama "terrorystek" :P
Mamuska no to bedzie sie działo....no,trochę walnęła, mąż kazał pic, mówił pij, pij, będziesz łatwiejsza:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamuska no to bedzie sie działo....no,trochę walnęła, mąż kazał pic, mówił pij, pij, będziesz łatwiejsza:-)
no:-):-):-)Mamuska no to bedzie sie działo....
ooooo nawet nie zauwazylam....gratulujemy 200go posta:-)!!

no i ładnie tak?śmiać się ze starszej osoby????:-)

???czesc ja juz po wizycie tesciow.
wogule ryczec mi sie chce i nie moge sobie znalezc miejsca:--( 8 miesieczna coreczka mojej kolezanki zmarla na sepse , w poniedzialek w dzien dziecka pogrzeb. nie potrafie sobie wyobrazic co ona i jej maz musza teraz czuc:-
-( raz stracila dziecka w 3 miesiacu ciiazy o ta ciaze walczyla i teraz taka tragedia jakie to zycie jest ............:-
-
no:
![]()
Mamuska czas się wygryżćhaaah za wczoraj i przed
hahaha
zartuje:-)
Kaja nic nie mów ja ogólnie ( nie narażając się nikomu,takie moje zdanie) mam w .....ten cały kościól modle sie dla BOga i do niego a nie do jakiegos księdza zasranego.....tym bardziej ze zawsze trafiałam na debili.....a u nas podobno takie afery krecom na plebani ze szok...zreszta sam proboszcz ma podobno syna wiec szkoda śłow.....

no,trochę walnęła, mąż kazał pic, mówił pij, pij, będziesz łatwiejsza:-)

no tak, a co myślałaś, starsza pani musi najpierw wypić żeby być łatwiejszaooooo nawet nie zauwazylam....
starszej....???
a impeze i piwa kto przed chwila mial na chacie??:-):-)
brak mi słow.....
nasz to po miescie za raczke z dwiema panienkami chodzi...
starsza pani...hihiihhi![]()
no tak, a co myślałaś, starsza pani musi najpierw wypić żeby być łatwiejsza

mamuśka, ale tobie myśli po głowie chodzą:-)eee taaammmm.....jak popiesci to sie zmi.......ci....![]()
mamuśka, ale tobie myśli po głowie chodzą:-)

no tak, ty od słońca, ja od piwa, i tak sobie gadamysama mowialas ze jestes latwa.....:-):-):-)....jak wypijesz oczywiscie....
moglam dzisiaj na to slonce nie wychodzic////![]()