J
Justa19
Gość
Mamusiaa Karolinka ma brązowe oczka??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bylismy dzisiaj na cwile u tego mojego ojca tyrana zabrac auto to co na sprzedaz,juz chyba wlasciwie sprzedane,a on do mojego mowi,mam jakies wrazenie ze moje corka sie do mnie nie odzywa....Taka domyslnosc...no zaskoczeniekajus, jak tam nastrój po wczorajszym![]()
Humor dobry,28 stopni teraz,auto sprzedane,bedzie na buty;-)

...jest ok:-)no to dobrze ze już lepiejbylismy dzisiaj na cwile u tego mojego ojca tyrana zabrac auto to co na sprzedaz,juz chyba wlasciwie sprzedane,a on do mojego mowi,mam jakies wrazenie ze moje corka sie do mnie nie odzywa....Taka domyslnosc...no zaskoczenieHumor dobry,28 stopni teraz,auto sprzedane,bedzie na buty;-)
...jest ok:-)
gratulujemy 200go posta:-)!!dziewczyny....wracajcie .....mamusia wrocila...zaraz bedzie rewolucja....siadajcie przed kompa bo potem zas nie wyrobicie z doczytywaniem![]()
takMamusiaa Karolinka ma brązowe oczka??
co za gosci mialyscie babolki??i maz chlop..no to dobrze ze już lepiej
??no i ładnie tak?śmiać się ze starszej osoby????:-)dziewczyny....wracajcie .....mamusia wrocila...zaraz bedzie rewolucja....siadajcie przed kompa bo potem zas nie wyrobicie z doczytywaniem![]()
mamusia haluni nam dzisiaj widzeno i ładnie tak?śmiać się ze starszej osoby????:-)

starsza osoba....