reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hejka Renia:-) Pyciolek my tez narazie nie planujemy :-p Ale chcialabym miec synka i z czarnymi oczami i wloskami po moim mezu:rofl2::rofl2: a ile twoj maz konczy lat__:-p

Reniu no to pozostaje mi ich dręczyc i dręczyć..... mama jest wściekła bo z tego wszystkiego nie moze tej kartki nadawczej znależć..... wiesz zawze dochodziło bez problemu...pierwszy raz wysłala dwie.... jedna na mnie(ta doszła) druga na brata,bo tam jest tak,ze jedna mieisecznie na jedna osobe można wysłać bez płacenia cła..... mam nadzieje,ze bedzie ok....

Dunia nie strasz mnie babo wstrętna hahaah żartuje;* kochana czytaj :-)

Reniu no to pozostaje mi ich dręczyc i dręczyć..... mama jest wściekła bo z tego wszystkiego nie moze tej kartki nadawczej znależć..... wiesz zawze dochodziło bez problemu...pierwszy raz wysłala dwie.... jedna na mnie(ta doszła) druga na brata,bo tam jest tak,ze jedna mieisecznie na jedna osobe można wysłać bez płacenia cła..... mam nadzieje,ze bedzie ok....

Dunia nie strasz mnie babo wstrętna hahaah żartuje;* kochana czytaj :-)

Kana jak mama wysyłała w ten sam dzień dwie paczki lub pamięta date to niech idzie do tej agencji i poda im date kiedy od nich wysyłała, one mają tam kopie tych dowodów nadania, czasem mają ewidencje komputerową to tylko wejdą na nazwisko twojej mamy i wszystko tam będzie, prubujcie:tak:

OJOJKU DUNIA NO FAKTYCZNIE....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale gapa za mnie....

Kurcze bo my mamy iśc gadac do proboszcza...kurze jak sobie pomysle ile bedzie słuchania to na sama myśl mam dość....:baffled:

Justa ty to masz dobrze.....

No a nam zgineła druga paczka od mamy.....jedna doszła druga nie :-( a tam było jeansy dla mnie, bluzeczki.... dla Mari było sporo ciuszków,słodycze.....ahhhh masakra...jestem zła jak nic,,,,, ktoś sobie przygarnął moja paczkę.....:crazy:
o mamo ale musialam nadrobic:-DKana,nie kumam bazuki,czemu sluchania?taki maruda ten Wasz ksiadz??
a z innej beczki to ja chyba niedlugo zostane bez wlosow,leca na leb na szyje,tzn nie na leb tylko chyba z lba...:-Dale generalnie katastrofa...Wy tez macie z tym problem czy spoko luz??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry