reklama

Grudniowe mamusie 2008

OJOJKU DUNIA NO FAKTYCZNIE....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale gapa za mnie....

Kurcze bo my mamy iśc gadac do proboszcza...kurze jak sobie pomysle ile bedzie słuchania to na sama myśl mam dość....:baffled:

Justa ty to masz dobrze.....

No a nam zgineła druga paczka od mamy.....jedna doszła druga nie :-( a tam było jeansy dla mnie, bluzeczki.... dla Mari było sporo ciuszków,słodycze.....ahhhh masakra...jestem zła jak nic,,,,, ktoś sobie przygarnął moja paczkę.....:crazy:

reklama
Duniu Mamusia Juleczce codziennie jakis ciuszek kupi jak widze w sklepach takie pie,kne rzeczy to nie moge sie opanowac:rofl2:Kanuś dlaczego mam dobrze??hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Masz rację pyciolku :tak: Troszkę przerwy, nie wierzę że teraz takie pustki;-) Najważniejsze że dałaś radę z przelotem i dotarłyscie cało i zdrowo:tak: A propos w Dublinie była moja znajoma jakieś dwa lata i niedawno wróciła do Polski :-)

taaa a dlaczego wrocila?????
bo ja tez zamierzam juz zjechac..:tak::tak:

nio to nie ładnie, że Ci jeszcze w weekend zabierają faceta....

Ja po tygodniu nocek jestem taka wygłodniała mężczyzny, ze szok:p hahah:-D:-D:-D:-D nio jakies spotkanko trza bedzie ogarnąc :-)

Mari marudzi i marudzi.....wysłałam misia,zeby ja uspał....:tak: a co?:-p

zbereznica....taaa taka wyglodniala ze woli na bb siedziec i jeszcze bezczelnie do dziecia go wysyla:-D:-D:-D:-D
tez czasami lubie sie wyreczyc:-D:-D:-D
Kupilam sobie 2 bluzeczki takie fajne Julce body bo ze strych juz wyrosla:tak: jedzonko ii slodyczee nie wiem co sie ze mna dzieje moze przez to ze mam okres:-D

a rodzenstwo sie nie szykuje????;-);-);-)

Też mam tak na okres;-) Maleńka pewnie szczęśliwa, że nowe ciuszki mamusia kupiła:-)
Kanuś kochanie my już chrzciny mieliśmy 7 marca;-):-)

:-D:-D:-D

OJOJKU DUNIA NO FAKTYCZNIE....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale gapa za mnie....

Kurcze bo my mamy iśc gadac do proboszcza...kurze jak sobie pomysle ile bedzie słuchania to na sama myśl mam dość....:baffled:

Justa ty to masz dobrze.....

No a nam zgineła druga paczka od mamy.....jedna doszła druga nie :-( a tam było jeansy dla mnie, bluzeczki.... dla Mari było sporo ciuszków,słodycze.....ahhhh masakra...jestem zła jak nic,,,,, ktoś sobie przygarnął moja paczkę.....:crazy:

pewnie jeszcze dojdzie....spoko maroko...
a gdzie mieszka Twoja mamusia?

Pyciolku trzeba czasem go troszke pomeczyc ....wtedy będzie wydajnijszy w nocy:p hahahhaha

A moja mamusia siedzi w Toronto juz 2 lata....wiesz o jest tak,ze paczki wysyłane sa droga morska w takich kontenerach.... no i jedna dostałam tydzien temu w czwartek,a drugiej ani widu ani słychu... watpie,zeby tyle czasu kontener rozładowywali....:sorry:

Kana dlacyego mam dobrze napisalas we wczesniejszm poscie i nie bardzo wiem o co chodzi:rofl2::rofl2:Pyciolek:-D:-DJa jestem szybsza niz formula 1:-p:-pA u ciebie si jakas dzidzia narazie nie szykuje:-p:-p__

Pyciolku trzeba czasem go troszke pomeczyc ....wtedy będzie wydajnijszy w nocy:p hahahhaha

A moja mamusia siedzi w Toronto juz 2 lata....wiesz o jest tak,ze paczki wysyłane sa droga morska w takich kontenerach.... no i jedna dostałam tydzien temu w czwartek,a drugiej ani widu ani słychu... watpie,zeby tyle czasu kontener rozładowywali....:sorry:

wiesz kochana my kiedys czekalismyu na paczke z Polski ponad miesiac....juz po 2 tyg stwierdzilismy ze juz nie ma na co czekac....szok jak ja dostalismy po takim czasie...:-):-)
mam chrzestnego w Oshawie...to nie daleko:tak::tak:
tak tak nie dosc ze chlop na nocki pracuje to jeszcze jakies wymagania ma spelniac...:-D:-D:-D achhhhh te baby....moj konczy dzis o 18...juz mu zapowiedzialam ze trzeba chate ogarnac....nie wiem czy do domu w ogole wroci:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Kana dlacyego mam dobrze napisalas we wczesniejszm poscie i nie bardzo wiem o co chodzi:rofl2::rofl2:Pyciolek:-D:-DJa jestem szybsza niz formula 1:-p:-pA u ciebie si jakas dzidzia narazie nie szykuje:-p:-p__
zwariowalas....no chyba ze jakas wpada....:-p:-p:-p:-p
najpierw jedno niech mi z pieluch wyrosnie
a tak serio to bardzo bym chciala ale dziewczynke....no ale musimy poczekac;-);-)

reklama
Witam

dopiero nadrobilam dzisiejszy dzień:szok:, na wczorajszym utknelam w polowie:zawstydzona/y:,

wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenuzantów!!!!!

Dagulla zycze duzo zdrowka twojemu synkowi;-)

Kana moze dojdzie twoja paczka, niech mamusia poda Ci numer przesyłki i nazwe firmy przewozowej i dzwoń do nich , ja tak miałam pare razy i zawsze dochodziły
( moja siostra potrafiła dzwonić codziennie... juz mieli jej tam dość:-D:-D)
my dzisiaj też wybieramy się na zakupki .... moze coś sobie kupie - bo wczoraj to miałam dzień do bani:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry