reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Siemanizacja LASKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

My juz po spacerku:) pogoda BEAUTY:-):-):-):-) słoneczko jak się patrzy, [pięknie i prawie bezchmurne niebo:) aj aj aj :-)

Duniu kurcze moze ty nas raz odwiedzisz co?:tak::tak::tak:

Dagulla caluski dla Kacperka niech szybko do zdrówka wraca:tak:

Kaja pipko pogratulujemy zębolków:-)

Siemanizacja LASKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

My juz po spacerku:) pogoda BEAUTY:-):-):-):-) słoneczko jak się patrzy, [pięknie i prawie bezchmurne niebo:) aj aj aj :-)

Duniu kurcze moze ty nas raz odwiedzisz co?:tak::tak::tak:

Dagulla caluski dla Kacperka niech szybko do zdrówka wraca:tak:

Kaja pipko pogratulujemy zębolków:-)
dziekujemy dziekujemy,juz wlasnie ryk sie podniosl z lozeczka wiec zegnam poki co,obracam sie na piecie i z predkoscia dzdzownicy pedze do dziecia;-)

Dunia jak tylko będziesz miala ochotę to zapraszamy....SERIO :tak::tak::tak:

Kaja nie martw się tym pudelkiem...u mnie jest taki schemat jak wchodze na kompa: BB, poczta, nk, pudelek i lansik:p hahaha a co trza wiedziec cos z ploteczek :-):-D:-D:-D

nio to nie ładnie, że Ci jeszcze w weekend zabierają faceta....

Ja po tygodniu nocek jestem taka wygłodniała mężczyzny, ze szok:p hahah:-D:-D:-D:-D nio jakies spotkanko trza bedzie ogarnąc :-)

Mari marudzi i marudzi.....wysłałam misia,zeby ja uspał....:tak: a co?:-p

Hejka dopiero z zakupow wrocilam zjadlam chpsy teraz jem loda:-Dnie wiem co sie dzieje znapadla mnie jakas chcica na slodkie masakra mowie wam:rofl2:

Justa co tam ciekawego nakupowałaś???? pochwal się..:-)

Dunia u nas od ana było tak średnio, ale coraz lepiej,,,,a teraz rewelacja....słonko na 102 :-)

reklama
Kupilam sobie 2 bluzeczki takie fajne Julce body bo ze strych juz wyrosla:tak: jedzonko ii slodyczee nie wiem co sie ze mna dzieje moze przez to ze mam okres:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry