• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

MADZIU kochanie udanych zakupków:))) :-):-):-) z promocja nie można walczyć trzeba jej ulec:p hahaah:-D

Mamusia usciskaj tez KAROLCIE od nas.....oby szybko do zdrówka wróciła... a moze to ząbolki co????

reklama
Mamusia to zapraszam do Tczew nad WISŁĘ I prawie nad morze....:-p u nas ładnie....słoneczko czasami luknie przez chmurki i jest tak jakos w miare pogodnie....mam nadzieje,ze tak zostanie:)

Hej

Wpadłam Wam napisać ze dostałam sms od Dagulli :

Ze są z Kacperkiem w szpitalu, bo wymiotował i podejrzewają, że to od glutenu.

Zaraz was nadrobie.

Aha i dzisiaj nici z zakupów. Jestem taaaaka zła.

Witam mmauski sobotnio.....:)

Marzycielko czekam na foteczki.....wiem o jaki wózeczek Ci chodzi ..tak myślę...my też taki chcieliśmy...napisz później jak się sprawuje:))))) no i najwazniejsze ze właścicielce sie podoba ;-):tak::tak:

Resztę serdecznie pozdrawiam i leckam nadrobic zaległosci:)))) o które tutaj NIETRUDNO :-p:-p:-p

Powiem tak wóżeczek sprawuje się świetnie i nawet w lesie:happy::-)
Polecam !!

Hej

Wpadłam Wam napisać ze dostałam sms od Dagulli :

Ze są z Kacperkiem w szpitalu, bo wymiotował i podejrzewają, że to od glutenu.

Zaraz was nadrobie.

Aha i dzisiaj nici z zakupów. Jestem taaaaka zła.

O kurcze chciałabym się więcej dowiedzieć czy to od kaszek czy jak??
Zdrowiej Kacperku!!!!!

No nadrobiłam.

Kurde mieliśmy dzisiaj jechac na zakupy. Ja tutaj uszykowana, małego szybko ubieram, a tutaj telefon ze stolarz jedzie, bo po południu nie moze i rano przyjedzie. No kurde myslałam ze mnie szlag trafi. No i nim przyjechał to juz nam się nie opłacało nigdzie jechac, ale moze jutro :confused2:.

reklama
Zdrówka dla Kacperka:tak::tak:!!!Zaraz wybieram sie na zakupy ...jak zwykle jak chce wyjsc to mala zasypia a potem nie chce jej budzic wiec czekam na moją krolewne az wstanie:-D Mamusia dawaj do Mnie:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry