Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
uściskamMADZIU kochanie udanych zakupków)) :-):-):-) z promocja nie można walczyć trzeba jej ulec
hahaah
Mamusia usciskaj tez KAROLCIE od nas.....oby szybko do zdrówka wróciła... a moze to ząbolki co????

, może i zębole sama już nie wiem

ze szkoda gadaćWitam mmauski sobotnio.....
Marzycielko czekam na foteczki.....wiem o jaki wózeczek Ci chodzi ..tak myślę...my też taki chcieliśmy...napisz później jak się sprawuje)))) no i najwazniejsze ze właścicielce sie podoba ;-)
Resztę serdecznie pozdrawiam i leckam nadrobic zaległosci))) o które tutaj NIETRUDNO
:-)Hej
Wpadłam Wam napisać ze dostałam sms od Dagulli :
Ze są z Kacperkiem w szpitalu, bo wymiotował i podejrzewają, że to od glutenu.
Zaraz was nadrobie.
Aha i dzisiaj nici z zakupów. Jestem taaaaka zła.
dzięki kochana, z chęcią, mnie długo prosić nie trzeba:-)Mamusia to zapraszam do Tczew nad WISŁĘ I prawie nad morze....u nas ładnie....słoneczko czasami luknie przez chmurki i jest tak jakos w miare pogodnie....mam nadzieje,ze tak zostanie
![]()
A czemu nici z zakupów?Hej
Wpadłam Wam napisać ze dostałam sms od Dagulli :
Ze są z Kacperkiem w szpitalu, bo wymiotował i podejrzewają, że to od glutenu.
Zaraz was nadrobie.
Aha i dzisiaj nici z zakupów. Jestem taaaaka zła.
.
!!!Zaraz wybieram sie na zakupy ...jak zwykle jak chce wyjsc to mala zasypia a potem nie chce jej budzic wiec czekam na moją krolewne az wstanie
Mamusia dawaj do Mnie