mamusia2008
mamusia Karolinki
melduje się kochana, miałam gości, wiec latałam z talerzami, ale już jestem z wamijejuu,co zajrze to kilka postow jedyne do nadrobieniaco sie dzieje???gdzie jest mamusia
???!!!!????!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
melduje się kochana, miałam gości, wiec latałam z talerzami, ale już jestem z wamijejuu,co zajrze to kilka postow jedyne do nadrobieniaco sie dzieje???gdzie jest mamusia
???!!!!????!!!
No Kaja u nas taka afere robi ksiądz jak para nie ma ślubu...o mamo ale musialam nadrobicKana,nie kumam bazuki,czemu sluchania?taki maruda ten Wasz ksiadz??
a z innej beczki to ja chyba niedlugo zostane bez wlosow,leca na leb na szyje,tzn nie na leb tylko chyba z lba...ale generalnie katastrofa...Wy tez macie z tym problem czy spoko luz??

Pyciolek ty masz 22 tak 87?? to 5 latek roznicy![]()

No Kaja u nas taka afere robi ksiądz jak para nie ma ślubu...
I nie martw się włosami ja karmie mała tylko dwa razy ziennie a tez mi tak wypadaja hurotowo......![]()
boze,jaki to jest debilizm moim zdaniem ci ksieza co sie czepiaja....no porazka....No Kaja u nas taka afere robi ksiądz jak para nie ma ślubu...
I nie martw się włosami ja karmie mała tylko dwa razy ziennie a tez mi tak wypadaja hurotowo......![]()
ja zauwazylam,sliczne zdjecie,tylko nie wiem dlaczego ja bylam pewna ze jestes brunetka...Nikt nie zauwazyl ze dodalam zdjecie:-( Mialam isc do tesciow bo u nich na kompie mam zdjecia julki ale pojechali na wycieczke:-(

Kaju a landrynka mi napisala ze byla pewna ze jestem blondynką
Bo dodalam kiedys zdjecia mojego meza z ciocią brunetką i pewnie dlatego