k.a.j.a
mammmmamam
ale ze co?ze kto?i jak??Kurna dwie "grube" sie dobrały...kurcze dziewczyny uwazajcie,bo bedziecie sie toczyc.....wariatki...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale ze co?ze kto?i jak??Kurna dwie "grube" sie dobrały...kurcze dziewczyny uwazajcie,bo bedziecie sie toczyc.....wariatki...

do mnie to było????Kurna dwie "grube" sie dobrały...kurcze dziewczyny uwazajcie,bo bedziecie sie toczyc.....wariatki...

nie wiem kanus, co jest z naszymi mamuśkami, jakieś zachcianki słodyczy, lody............hmmm...dziwneKurcze mis poszedł do sklepu a wy dopiero teraz o lodach piszecie.....za późno....ale bedzie go po co jutro wysłac
haahah

Naszczescie okres mi sie konczy bo to on jest sprawdzą tego wszystkiego

Mama ja jestem po Marii dawnoo i do tego 10 piw poszlonie wiem, ja to jestem po browarku, a wy brałyście coś????????![]()

ja dopiero wezmenie wiem, ja to jestem po browarku, a wy brałyście coś????????![]()

jak ta powsinoga wroci do domu w koncu...jak tak rzadko go bede widywac to kupie lozko pietrowe i go wyeksmituje na gore
fajnie masz, a ja nie jem:-( i puchnę z głodu:-(Dziewczyny ja caly dzien jem a zolądek mam taki jakbym nic nie jadłaaaNaszczescie okres mi sie konczy bo to on jest sprawdzą tego wszystkiego
![]()
a jak spadnie na ciebie, może lepiej na dółja dopiero wezmejak ta powsinoga wroci do domu w koncu...jak tak rzadko go bede widywac to kupie lozko pietrowe i go wyeksmituje na gore
![]()
mamusie,bo ja sie zaraz do Ciebie przejde i Cie do pionu szybciutko ustawiefajnie masz, a ja nie jem:-( i puchnę z głodu:-(