Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kto naalfabeci???no wlasnie;-)sto lat sie w polsce nie mieszka to i sie analfabeci troche
![]()
cukierek Landrynka???? mOjaa kochana gdzie jestes czekamy tu na ciebie
kto naalfabeci???cukierek Landrynka???? mOjaa kochana gdzie jestes czekamy tu na ciebie
![]()

jaaaa???zaraz jej esa posle:-)kto naalfabeci???cukierek Landrynka???? mOjaa kochana gdzie jestes czekamy tu na ciebie
![]()
pewnie się smaży:-)cos sie cukierek nie odzywa...![]()
tak pierwsze bardzo wyczekiwane dziecko , pierwsza ciaze poronila :-(Tygrysek zalamalas mnie tym postem:-
-
-
-
-
-
-
-
-(Boze :-
-(a skad oni byli to ich pierwsze dziecko???:-
-( Mamusia starsza osoba
dziewczyny wy chyba%%% skoro juz 2 dzien same hihy na tym wątku
Mmausia moja Jula ma bardzo ciemne brązowe po tatcie
![]()
dokladnie ja caly dzien dzis swieczki mam w oczach jak sobie pomysle o tym:-TRygrysku nie moge przestac myslec o tym co napisalas:--(A najstraszniejsze jest to ze jak wrocą do domu to bedzie stalo puste lozeczko ciuszki i zapch dziecka zaraz sie porycze:-
-
-
-(
no coś ty madzienka poszła promocje szukac, nie wiesz?i Madzienka,pewnie drugie podejscie do szampana i truskawek robi:-)

CuKs mial isc na zakupy i byc tu wieczorem 
i tak sie wciagnela ze teraz to juz po calodobowym tesco latano coś ty madzienka poszła promocje szukac, nie wiesz?

???pewnie Alex kompa okupuje i nie ma jak wlezcSiostraaa dawaj do nasCuKs mial isc na zakupy i byc tu wieczorem
![]()