Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo justa jest od Jana Miodka i gwary nie uznajecos widze ze justa ciebie nie rozumie,
justa, kaemow znaczy kilometrow![]()

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, musimy ja podszkolićbo justa jest od Jana Miodka i gwary nie uznaje![]()

Kanus, to wszystko prze ta pogodę:-)NIO NIO nie było mnie 15 minut a tu 3 stronkiah leseczki.....o tych grubasach to było do Was chudziny,,,,
oj widze ze Wam wszystkim tutaj % uderzają....![]()

ach jak ja was lubie mój mąz sie pyta dlaczego sie do komputer smieje tak mnie rozsmieszylsycie
Kaemyyy
Kaju skad jestes???boze,justa tylko ty sie teraz na mnie nie obraz bo "wybacz mi " z anteny zdjeli,resich modlinska produkuje seriale i bede miala problem...:-d:-d
to super ze już jesteście u babci, i ze mój zięć był grzeczniutkiHalo, halo, melduję się od babci
Podróż Bartek zniósł dzielnie, pierwszy raz jechał tak daleko ( 250km ). Teraz sobie śpi, a ja weszłam na kompa, ale tak im tu chodzi ten sprzęt że nie wiem czemu jeszcze za oknem nie wylądował![]()

pochodze z polski oczywiscieach jak ja was lubie mój mąz sie pyta dlaczego sie do komputer smieje tak mnie rozsmieszylsycie
Kaemyyy
Kaju skad jestes???
od 18 roku zycia,moze 17(??)mieszkalam we wloszech,a teraz w szwecji...