reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mamusiu faktycznie ta pogoda chyba tak działa na ludziska:p hahaha

No włąsnie Kaja skąd ty pochodzisz dokładnie????? jeśli mozna wiedziec..

Justa nas tutaj nie dize nie lubić:p hahahahaah:-D:-D:-D:-D:-D z tym smiechem do monitora to ja tez tak mama i juz nie raz patrzał mis na mnie jak na downa:P

reklama
Dobra zrezygnowałam .... nie ma szans :-( Piszecie i piszecie :-(

A my jednak pojechalismy na zakupy. Małego zosatwiłam z babcią bo miał 37,7 temperatury :-(.

Kupiłam mu sliczne czapeczki dwie , skarpetki i dwie bluzeczki. A sobie dwie bluzeczki.
Madzienko w reservecie sliczne ciuszki ale na takie starsze dzieci, tak od 90 cm. Ale sliczne czapeczki kupiłam i skarpetki :tak:.

Justa nas tutaj nie dize nie lubić:p hahahahaah:-D:-D:-D:-D:-D z tym smiechem do monitora to ja tez tak mama i juz nie raz patrzał mis na mnie jak na downa:P
moja rodzina pochodzi z gorzowa,a moi rodzice od 15 lat mieszkaja w szwecji,z czego ja 7

Kanus:-D:-D:-D:-D:-D

A my jednak pojechalismy na zakupy. Małego zosatwiłam z babcią bo miał 37,7 temperatury :-(.

Kupiłam mu sliczne czapeczki dwie , skarpetki i dwie bluzeczki. A sobie dwie bluzeczki.
Madzienko w reservecie sliczne ciuszki ale na takie starsze dzieci, tak od 90 cm. Ale sliczne czapeczki kupiłam i skarpetki :tak:.
no to fajnie ze zakupki się udały, a madzienki jeszcze niema, ona ciągle promocji szuka:-D:-D:-D:-D:-D

Pyciolek ty masz 22 tak 87?? to 5 latek roznicy:-p

Ja też mam 22 lata a mąż 27 :-)

czesc ja juz po wizycie tesciow.
wogule ryczec mi sie chce i nie moge sobie znalezc miejsca:-(:-( 8 miesieczna coreczka mojej kolezanki zmarla na sepse , w poniedzialek w dzien dziecka pogrzeb. nie potrafie sobie wyobrazic co ona i jej maz musza teraz czuc:-(:-( raz stracila dziecka w 3 miesiacu ciiazy o ta ciaze walczyla i teraz taka tragedia jakie to zycie jest ............:-(:-(:no::no:

O Boże jaka starszna tragedia i pogrzeb w Dzień Dziecka !
O matko porycze się.
A jak Gosia zaraziła się Sepsą??

wiecie,dzisiaj super film na tvn!!!lake house,mowie Wam bomba

O właśnie miałam powiedzieć o tym filmie. Uwielbiam go :-)

Aha to Nasza Nowa stronka jakby ktoś chciał zobaczyć

http://yanna.prv.pl/

bez kitu,w reserved sa tak superasne ciuchy dla maluchow....sama kupilam teraz pare rzeczy dla malej jak bylismy w kwietniu w polsce,ale oczywiscie na wyrost...w tym rozowa kurtke z futrem na kolnierzy,bomba mowie Wam i biale balerinki z kolorowymi kwiatkami,doczepionymi z przodu:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry