reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zuzia radzi sobie dobrze. Niania jak tylko jest pogoda to spędza z nią całe dnie na dworze:) Własnie teraz przesiedlismy się do spacerówki i jest zadowolona:) Bawi się z nią fajnie i ogólnie jest dobrze, choc wiadomo że kazdy ma swoje sposoby i mam do niej troche zastrzeżeń, ale to tylko takie drobiazgi....

Natomiast ja radzę sobie z tą sytuacją nie najlepiej:( Jest mi bardzo cieżko i cały czas zastanawiam się nad wychowawczym...ale musze poczekac aż u mojego męża się w pracy sytuacja unormuje bo jest na razie nieciekawie....
Wiesz ... dobrze, że Zuzia jakos mocno nie odczuła ze mamusia mniej w domu jest. Ale Ty się tak nie zamartwiaj, jak bedziesz miała mozliwość to idź na wychowawczy, ale jezeli nie będziesz mogła to nie zadręczaj się tym.

Ostatnia edycja:
reklama
Uff a ja wreszcie nadrobiłąm dzisiejsze posty i teraz to juz sie tylko załapie na wasze DOBRANOC ??!!
Szczerze to padam, wiec znikam zataz, jutro Tomek ma powtórzenie komunii a ja kompletnie nie ptrzygotowana:eek: na rano zostawiłąm sobie: sprzatanie, prasowanie, mycie garów, robienie sie na bóstwo i wiele innych a rano trwa tylko do 9.30 wiec marnie to widze :szok::-( ale po dzisiejszym zagonionym dniu to jedyne co byłam w stanie zrobic to właczyc bb:-p:-p

Tygrysku staram sie nie myslec o tym co napisałas ale cięzko mi to idzie, znajomi jakos sobie dadza rade, choc wydaje sie to nie do przezycia, czas leczy rany i to jest prawda
Witaj Mopek. Najwazniejsze zebys się zrobiła na bóstwo :-D.

Ja też cały czas mysle o tym co napisała Tygrysek :-(. Taka tragedia, nie mogę sobie tego wyobrazic. Co ci rodzice przezywaja :-(

Poszlam się wykąpac bo potem jak wsiakne w bb to moge nie miec czasu:-DA tu masowa produkcjaaa ale nadrobilam:-)Landryna dawaj Tu tyle na ciebie czekalam a teraz zwialas:-D:-p:rofl2:Dunia Sto latek dla Krystianka !!!!

Villemo sto latek dla Martusi

okruszek sto latek dla Zosi tez sie dolaczam

Dzień dobry jestem pierwsza:tak:
Przez was wczoraj pokłóciłam się z mężem :-(bo zakłóciłam jego święty czas przed kompem:no: ale już mu się oberwało za to z samego rana:tak:ach dzień bez spięcia dniem straconym:laugh2: kocham to:-)
Ach qrcze jak tak Was wczoraj poczytałam to strasznie żałuję że nie mam tasz szybkiego netu jak Wy:-(
Melduję że planowane zakupy dokonane:tak:a dziewczyny dostały jeszcze w gratisie torbę maskotek, nocnik z pokrywką i pozytywkę telewizorek a wszystko to za dośc śmieszne pieniądze:tak:
Kaja a kiedy Ty do Polski przyjeżdżasz? To może by jakąś imprezkę skręcił? Natalia a co Ty na to? Ja oferuję lokum:tak:

Witam babeczki:)

No dzisiaj jestem druga....kurna nasza malutka nie kuma za bardzo ze weekend jest i nie daje pospac tak samo jak w tygodniu :baffled: hahaha :-D:-D:-D
Obudziła się z ogromnym smailem i trza sie bawic z nia ,a co???? leże udaje ,ze spie a ona mnie ciągnie za stanik,ale jak i strzela.....myślałam,ze zwariuje.... Kamil to boki zrywał jak nic.....:-D:-D:-D

Kokusia ty dobra mamusiu ty bys nas wszystkich do soebie sciągneła...:) mężowy by oszalał:P hahhaah

No a co... nie to jak kłótnia o poranku......:P hahhha

Kana coś Ty mój mężowy bardzo lubi gości zwłaszcza jak są fajni:tak:Jak mu powiedziałam ża Was zapraszam do siebie to stwierdził że ok aby było się z kim chociaż piwa napic przy grillu:tak: A kłócic się z nim to ja uwielbiam:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry