Madzienka
Mama Julci i Lenki
Witajcie mamuśki...
nie wiem czy uda mi się nadrbic to co nastukałyscie:-
-
-(nie macie litości dla nieobecnych

U nas dzionek zleciał, bylismy u teściow na obiadku i na tych zakupach...oczywiscie Jula obkupiona...bo były promocje

Mi jakos nic w oko nie wpadło(chociaż mąz chciał mi cos koniecznie kupić

), ale ludzie to powariowali...miejsc parkingowych brak, wszedzie tłumy...rany sklepy przeciz tylko jutro są zamnkniete

a w hipermarketach kosze pełne

jakby koniec świata zbliżał się

Z tego co wyczytałam to
Kaja gratuluje ząbków!!!!
Kana z tymi paczkami to tak juz jest, ale jest jeszcze jedna mozliowść...co którąś paczke sprawdza słuzba celna(tzn.rozpakuja ja i przejrza co w niej jest...czasami każą placic cło

oby u as tak nie było, trzymam kciuki) ale dziewczyny maja racje walcz o nia...dzwon i mecz ich w tej firmir kurierskiej....
Wiem cos o tym bo moaja siostra przesylala duzo paczek z usa...jedna firma to juz znala moj glos bo ja codziennie dzwonilam

i nawet numeru przesylki nie musialam juz pozniej podawac bo wiedzieli o co chodzi

Dzieki Karolinko!!!!
Zdrówka dla Kacperka!!!!!;-)
Tygrysku brak słow...nic nie umiem napisac o tej tragedii

Ale przekonuje mnie to do zaszczepienia na te pneumo i meninokoki
Dobra dalej czytam...
nie wiem czy uda mi się nadrbic to co nastukałyscie:-

U nas dzionek zleciał, bylismy u teściow na obiadku i na tych zakupach...oczywiscie Jula obkupiona...bo były promocje

Mi jakos nic w oko nie wpadło(chociaż mąz chciał mi cos koniecznie kupić

), ale ludzie to powariowali...miejsc parkingowych brak, wszedzie tłumy...rany sklepy przeciz tylko jutro są zamnkniete

a w hipermarketach kosze pełne

jakby koniec świata zbliżał się

Z tego co wyczytałam to
Kaja gratuluje ząbków!!!!

Kana z tymi paczkami to tak juz jest, ale jest jeszcze jedna mozliowść...co którąś paczke sprawdza słuzba celna(tzn.rozpakuja ja i przejrza co w niej jest...czasami każą placic cło

oby u as tak nie było, trzymam kciuki) ale dziewczyny maja racje walcz o nia...dzwon i mecz ich w tej firmir kurierskiej....Wiem cos o tym bo moaja siostra przesylala duzo paczek z usa...jedna firma to juz znala moj glos bo ja codziennie dzwonilam

i nawet numeru przesylki nie musialam juz pozniej podawac bo wiedzieli o co chodzi

MADZIU kochanie udanych zakupków)) :-):-):-) z promocja nie można walczyć trzeba jej ulec
hahaah
![]()
Dzieki Karolinko!!!!
Zdrówka dla Kacperka!!!!!;-)
Tygrysku brak słow...nic nie umiem napisac o tej tragedii

Ale przekonuje mnie to do zaszczepienia na te pneumo i meninokoki

Dobra dalej czytam...

:-( ale po dzisiejszym zagonionym dniu to jedyne co byłam w stanie zrobic to właczyc bb