reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No witam, witam! Pewnie już o mnie zapomniałyście:-(, bo ostatno to w czwartek tu byłam i przyznam szczerze, że nadrobić was nie dałam rady:szok::szok::szok:.

Zapytać chciałam - KOKUSIA - a co z tymi zupkami bobovity nie tak jest. Moje maleństwo nie wybrzydza.
A propos jedzenia, bo też dużo pisałyście o tych daniach wykwintnych - czy można już dziecku podać soczek z arbuza, bo my nadal tylko cycuś i troszkę warzywek i owoców, czasem kaszka. I tak zastanawiam się nad arbuzem.

Mopek - ja nie wiem jaki obyczaj u was panuje ale u nas to czrzestny zapalał świecę a chrzestna okrywała dziecko szatką i tak było na wszystkich chrztach na których byłam. Ja sama kupowałam wszystkie akcesoria. Jeśli nie jest jeszcze po przysłowiowych ptokach - to przecież możesz chrzestną wprost zapytać, czy masz kupić sztkę czy ona zechce sama to zrobić.

Gdzie ta wasza galeria, bo nie mogę "znajść":crazy: a chcałabym sobie "polukać" na te parapety.

Dzien dobry Kochane...ja znowu ostatnia:-(:-(:-(:-(:-(

U nas nocka...ach działo się:-D:-D:-D:-D
Jula smacznie spała, kaszka smaczny sen działa cuda i nasze dziecko tylko mruczy z zadowolenia:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Dzisiaj w planach wizyta u mojej chrześnicy...skończyla 6 latek, wiec ciotka musiala coś kupic...
Kupiłam jej ta matę do tanczenia-wiecie jaka??wczoraj przed spaniem wyprobowalismy ja, i powiem wam tyle GENIALNY WYNALAZEK!!!!!:-p:-p:-p:-pTyle smiehu przy tym było...i nie ukrywam troche kiepsko nam szlo:eek::eek::eek:, mam ndzieje ze dzisiaj moja chrzesnica będzie zadowolona:rofl2::rofl2::rofl2:

No właśnie:
WSTAWAĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!!!

zbereźnice jedne.... truskawki, szampany, i takie tam....nono......:-p

Przecież już wstałam, dlaczego krzyczysz???:baffled::baffled::baffled:
ALgida smietankowee:-p:-p

Uwielbiam Algide śmietankową:-D:-D:-D:-D

Witam babeczki:)

No dzisiaj jestem druga....kurna nasza malutka nie kuma za bardzo ze weekend jest i nie daje pospac tak samo jak w tygodniu :baffled: hahaha :-D:-D:-D
Obudziła się z ogromnym smailem i trza sie bawic z nia ,a co???? leże udaje ,ze spie a ona mnie ciągnie za stanik,ale jak i strzela.....myślałam,ze zwariuje.... Kamil to boki zrywał jak nic.....:-D:-D:-D

Ach ta Mariczka, rozrabiara jedna:-D:-D:-D:-D

Co do piwa to z moim misiem na bank by sie dogadali :-):-):tak::tak:

Oj i z moim:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

No witam, witam! Pewnie już o mnie zapomniałyście:-(, bo ostatno to w czwartek tu byłam i przyznam szczerze, że nadrobić was nie dałam rady:szok::szok::szok:.

Zapytać chciałam - KOKUSIA - a co z tymi zupkami bobovity nie tak jest. Moje maleństwo nie wybrzydza.
A propos jedzenia, bo też dużo pisałyście o tych daniach wykwintnych - czy można już dziecku podać soczek z arbuza, bo my nadal tylko cycuś i troszkę warzywek i owoców, czasem kaszka. I tak zastanawiam się nad arbuzem.

Mopek - ja nie wiem jaki obyczaj u was panuje ale u nas to czrzestny zapalał świecę a chrzestna okrywała dziecko szatką i tak było na wszystkich chrztach na których byłam. Ja sama kupowałam wszystkie akcesoria. Jeśli nie jest jeszcze po przysłowiowych ptokach - to przecież możesz chrzestną wprost zapytać, czy masz kupić sztkę czy ona zechce sama to zrobić.

Gdzie ta wasza galeria, bo nie mogę "znajść":crazy: a chcałabym sobie "polukać" na te parapety.

Jak dla mnie to mają obrzydliwy smak:-pi moje dziecko też chyba tak uważa bo nimi pluje. A najbardziej jej smakują zupki gotowane przez mamusię. No i skończyła się wygoda. Nie będę przecież dziecka głodzic.

A co do galerii to na dostęp trzeba sobie zasłużyc;-)Jak naklikasz z nami 100 postów to wal jak w dym do Cyprysiowej po dostęp do zamkniętego wątku:tak:

reklama
Lnadrynka dawaj zdjecie Modela a nie:-D:tak: rodzice mojego meza do egiptu polecieli nawet nic nam nie powiedzieli na 2 dzien zadzownili:wściekła/y::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry