Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokladnie , u nas tez słonceAgaciu to pogodę miałaś zupełnie jak u mnie:-) A teraz świeci piękne słoneczko

Dagulla, no to dobrze ze juz w domku, i co w końcu wyszło, to uczulenie na gluten czy coś innego?
zwariowac mozna z tymi lekarami no ale narazie jeszcze poczekam z tym glutenem tylko teraz penie bede miala stracha wprowadzac cos nowego bo u nas bylo tak samo jak za pierwszym razem wszystko sie dzialo przeciagu godziny kilkanascie razy wymiotowal i automtycznie taki slabiutki sie robil ze niebylo z nim kontaktu:-( ale nic najwazniejsze ze jest juz dobrze;-) dziekuje wam za dobre slowa i kciuki :-)
byliśmy troche na spacerku, Wikuś już na krótkie rękawki i spodenki, bo takie gorąco, mama zapomniała pićka, to pił wode mineralną prosto z butelki
ale sie zniego uśmiałam, ale tak mu sie pić chciało, że całkiem nieźle mu to szło, a potem to juz tylko padł z tego gorąca, do tej pory tak jest więc całe popołudnie w domku siedzimy, bo chłodniej, a Wikuś jeszcze drzemkę sobie ucina, koc skopany, bo gorąco, ale pieluszka na głowie musi być

i chyba nic z tego nie będzie, no to sie pączusiem pocieszeWitam babeczki
Obudziła się z ogromnym smailem i trza sie bawic z nia ,a co???? leże udaje ,ze spie a ona mnie ciągnie za stanik,ale jak i strzela.....myślałam,ze zwariuje.... Kamil to boki zrywał jak nic.....![]()

witam :-)
ja tylko wpadłam powiedziec ze juz jestesmy w domku ale jutro jeszcze na kontrole do laryngologa ale maly czuje sie juz dobrze wyniki tez dobre ;-)
dokładnie nie wiadomo wyniki sa dobre a powodow wymiotow u dzieci moze byc mnustwo ale moze byc tak ze maly jeszcze niebyl gotowy na gluten wg pani doktor ze szpitala dopiero ok 10 miesiaca powinno sie wprowadzc gluten a teraz powstal jakis glupi trend na wprowadzanie predzej a bylam w czwartek u mojej pediatry i mowila zee juz predzej moglam wprowadziczwariowac mozna z tymi lekarami no ale narazie jeszcze poczekam z tym glutenem tylko teraz penie bede miala stracha wprowadzac cos nowego bo u nas bylo tak samo jak za pierwszym razem wszystko sie dzialo przeciagu godziny kilkanascie razy wymiotowal i automtycznie taki slabiutki sie robil ze niebylo z nim kontaktu:-( ale nic najwazniejsze ze jest juz dobrze;-) dziekuje wam za dobre slowa i kciuki :-)

i tu były jaja jak berety!