reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dagulla, dobrze ze to nic poważnego.

ja dałam dzisiaj Małej na noc kaszkę mannę, mam nadzieję ze nic jej nie będzie:baffled:.

Marzycielko, a co Ty myślałaś? W końcu u mamusi na kolankach najlepiej.
Myślałam, ze Wy juz sie zajadacie manną:zawstydzona/y:

Stweirdzam, ze ta pogoda jest przerabana, tym bardziej ze juz koniec maja, a tu raz deszcze, raz grad, a za chwile świeci słońce:eek:. Spadam już spać, bo jutro znów do pracy, a troche padnięta jestem.
Spokojnych nocek mamuski

Marzycielko, te dzieci to chyba wszystkie tak samo mają, uśmiałam sie z tego o twoim bracie, otóż mój Wiktor też tak ma- tzn.dostał ostatnio od babci takiego pieska co chodzi i szczeka, jak go trzymam na kolanach, a piesek obok chodzi to jest super, ogląda go z zaciekawieniem, sam tez go może dotknąć, ale niech tylko piesek podejdzie do niego i dotknie mu nóżki to najpierw ostrzegawcze pomruki, a potem płacz, to tak podobnie, jak u ciebie z bratem:-Duśmiać sie z tych naszych szkrabów można

Hejka z rana ja juz od 6 nie spie a to zasluga mojej coreczki ktora wstala o 5 rano i chciala sie bawic:-D:-D:laugh2: A tu co tak cicho ja juz zaciagam rekawy z myslą o 12 stornach a tu tylko 2:sorry: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ALLESSANDRO:-) i Kacperka ...LECE zdjesc snaiadanko .Miłego Dnia:-):-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SIEMKA DZIOCHY:))))

No to dzisiaj druga znowu....Justa a Ciebie co tak szybko wygnało dzisiaj????

KOCHANE BOBASKI NASZE NAJDROŻSZE wzystkiego naj naj najdzicińszego z okazji Waszego Pierwszego DNIA DZIECKA :*:*:*:*:* całusków tysiące:*

Ok lece sie ogarnąc i malutka wyściskac jeszcze:) do poźniej:*

Witajcie. My też już nie śpimy:tak:Moja kochana córeńka zrobiła mi dziś pobudkę o wpółdo drugiej. Ja ledwo mogłam oczy otworzyc a ona rozbawiona, rozgadana i tak przez godzinę:sorry:

Wszystkim naszym dzieciaczkom z okazji ich dnia
Kolorowych snów,
uśmiechu od ucha do ucha,
pięknych bajek na dobranoc,
własnego psa i kota,
co dzień nowych przygód,
butów siedmiomilowych,
gwiazdki z nieba,
wspaniałych przyjaciół,
i wesołej rodzinki

No i ogromne buziaki dla Aleksa i Kacperka:tak:

Zapomniałabym:sorry: KOCHANE BOBASKI NASZE NAJDROŻSZE wzystkiego naj naj najdzicińszego z okazji Waszego Pierwszego DNIA DZIECKA :*:*:*:*:* całusków tysiące:* .....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry