reklama

Grudniowe mamusie 2008

Moja Julka spi juz 3 godzine:szok::szok::szok::szok: nigdy mi tak nie spala:sorry: Landryneczka my tez wybieramy sie potem ze najomymi na pizze:laugh2: Ja tez mam jakis senny dzien dziisaj wszyscy spią a ja czuwam nad moją posiadloscią:laugh2::laugh2:

reklama
Bliźniaki a gdzie zamawiasz zdjęcia?
Agaciu tutaj:
250 zdjęć 10x15 FUJI SUPREME SS JAKOŚĆ 24H! (642023774) - Aukcje internetowe Allegro

Kokusiu, gratulki udanych zakupkow.

Mopku super że odnowienie sie udało i nawet pogoda nie popsuła uroczystości.

Madzienko, fajnie że urodzinki udane, no i prezent bardzo pomysłowy.

Kajka, udanej wizytki życze

My dzisiaj prosto po kościele, pojechaliśmy na stadion, bo tam po raz 30 już odbywała sie impreza "trzebiatowska 10-tka", są to biegi w różnych grupach wiekowych i na różnych dystansach, jak chodziłam do podstawówki to brałam udział, a teraz moje dzieciaki uczestniczą, pucharu nie udało sie zdobyć, ale liczy sie uczestnictwo.
A po obiadku wybralismy sie nad morze i na lodziki, niesttey pogoda sie zepsuła i sie strasznie ochłodziło, a żeby zrobić Mlodej frajdę zamieniliśmy gondolę na spaceróke, bo chcielismy żeby wiecej widziała, a ona całą wycieczkę przespała i zamieniamy spowrotem na gondolę, bo wydaje mi sie że tak jej wygodniej:baffled:
Planowaliśmy zabrac dzisiaj chłopaków do kina z okazji dnia dziecka, ale sklepy pozamykane i przełożymy to na następny weekend, bo oni pódą do kina, a ja połażę po sklepach

witam :-)

ja tylko wpadłam powiedziec ze juz jestesmy w domku ale jutro jeszcze na kontrole do laryngologa ale maly czuje sie juz dobrze wyniki tez dobre ;-)
Dagulla świetnie ,ze juz w domku:)))) aj kciukasy mamusiek cos dały jak zawsze:)

Mamuśki nie wierze......nie ma 1000 stron do nadrobienia.....szokkk:szok::szok::szok::szok:

Mamuśke wywiało dzisiaj.....Kaja ma gości......

Madziu nonono ja bym zwariowała na bank....:P hahaha:-D:-D:-D

Justa
a ty nie masz dostępu do albumu???jak masz dostęp to tu masz zdjateczka;)
https://www.babyboom.pl/forum/grudniowe-mamy08-f258/galeria-naszych-skarbow-20012/index45.html

witam :-)

ja tylko wpadłam powiedziec ze juz jestesmy w domku ale jutro jeszcze na kontrole do laryngologa ale maly czuje sie juz dobrze wyniki tez dobre ;-)

Dagulla dobrze że mój zięc:-D już w domku:tak:. Aj wyjezdzi się biedaczyna po tych szpitalach:-(
Justa założyc konto na NK wcale nie jest trudne ani pracochłonne. Ja jestem w stanie zrozumiec Blizniaki:tak:tyle jest teraz ludzi z głupimi pomysłami.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry