reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
nio siema wariatko kochana nasza.....:-D:-D:-D
ucałuje Karola...ale którego tego co wyszedł czy tego którego własnie ululkałam:P hahha :-p( radze Ci odp ze tego co lulka:P hahah)

Zuzka ma taki katar że mi się wczoraj wieczorem zaczęła dusić! Masakra, nie wiedziałam co mam robić... w końcu ją przerzuciłam do góry nogami i klepałam po pleckach az zwymiotowała tą całą flegmę co jej do gardła spływała. Ile ja się strachu najadłam! I do tego sama w domu...
Byłyśmy dziś u lekarza i stwierdziła że to tylko katar jak na razie na szczęście... ale i tak bidulka ma ciężko oddychać:(

Agatkas zdrówka dla Zuzi:tak::tak::tak::tak:

ciiiiiiiiiiiiiiiiiii bo faktycznie nas Pyciolku wsadzą......:nerd:

Dzięki!

A za co was mają wsadzic ???...bo przegapiłam.....

reklama
Zuzka ma taki katar że mi się wczoraj wieczorem zaczęła dusić! Masakra, nie wiedziałam co mam robić... w końcu ją przerzuciłam do góry nogami i klepałam po pleckach az zwymiotowała tą całą flegmę co jej do gardła spływała. Ile ja się strachu najadłam! I do tego sama w domu...
Byłyśmy dziś u lekarza i stwierdziła że to tylko katar jak na razie na szczęście... ale i tak bidulka ma ciężko oddychać:(

Dzięki!

A za co was mają wsadzic ???...bo przegapiłam.....
jejku Agatkas ucałuj malusia...nie naprawdę szybko jej sie polepsza...z tym duzeniem też przechodziłyśmy....MASKRA....

a z tym wsadzaniem to za "obraze" Kaczora.....tylko nie wiem którego, bo sama nie doczytałam.....wiesz jak oni skazuja bezdomnego to nie skarze matki polki bezrobotnej:P:-p:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry