kana161
Mama "terrorystek" :P
Agatkas nono dlatego było juz CiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiJa tez to dostałam! Pakujemy się na biegun! Kaja szykuj się!!!
Nooo Kana ja bym uważała na KaczuszkiOni mają wtyki wszędzie!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agatkas nono dlatego było juz CiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiJa tez to dostałam! Pakujemy się na biegun! Kaja szykuj się!!!
Nooo Kana ja bym uważała na KaczuszkiOni mają wtyki wszędzie!

Patrzcie co dostalam na maila??
czyzby to jakis znak???
Może powinnam skorzystać i odwiedzic szanowna mieszkankę Szwecji
Wycieczki do Szwecji, morskie przeprawy promem, Rejs do Szwecji - Unity Line
Zuzia duża zdrówka...nasza Jula tez jakby zaczynała pociągac noskiem ale od wczoraj frida, woda morska, otrivin baby i olejek eukaliptusowy...a jutro idziemy na kontrolę wagi do pediatry to okaże się czy mi sie zdaje czy cos zaczyna sie
Oby niebo w srode mamy basenik
I otwarta butelka bailays,tak mi ostatnio podpasowaloa dla tych co gustuja w szampanie i truskawkach(ta o ktorej mowie juz pewnie wie a inne niech rozwiaza rebusa
))bedzie szampan i truskawy:-)!!!!!!

Ja tez chce na biegun:-):-)Patrzcie co dostalam na maila??
czyzby to jakis znak???
Może powinnam skorzystać i odwiedzic szanowna mieszkankę Szwecji
Wycieczki do Szwecji, morskie przeprawy promem, Rejs do Szwecji - Unity Line
a ja wiem ja wiem........ o kogo chodzi.....I otwarta butelka bailays,tak mi ostatnio podpasowaloa dla tych co gustuja w szampanie i truskawkach(ta o ktorej mowie juz pewnie wie a inne niech rozwiaza rebusa
))bedzie szampan i truskawy:-)!!!!!!

Siostra moze i my przestaniemy karmicdobrze mamusiom niekarmiacym cycem szampany i inne nowosci
![]()

jaka madra dziewczynkaa ja wiem ja wiem........ o kogo chodzi.....![]()