mamusia2008
mamusia Karolinki
a może zmajstrowali, nigdy nie wiadomo:-)Kaja ty nawet nie wiesz co tam sie działo.....to znaczy ja też bez szczegółów,ale prawie brata zmajstrowalihahahhah
nawet krakac mi zabronili
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a może zmajstrowali, nigdy nie wiadomo:-)Kaja ty nawet nie wiesz co tam sie działo.....to znaczy ja też bez szczegółów,ale prawie brata zmajstrowalihahahhah
nawet krakac mi zabronili
![]()
ojoja może zmajstrowali, nigdy nie wiadomo:-)
Siostra moze i my przestaniemy karmic![]()

hahhahahha nioa ja tez wiem o kogo chodzi![]()
brawo nie jestem sama 
:-)Landynka ja bym sobie chyba podarowała......no to tez zależy jaka pogoda u Was.. sama nie wiem.....ja chyba przestane jak mojemu malemu wyrosna zabki i bedzie gryzl jak myszka
a ja mam takie pytanie sorki ze tutaj ale na opiece to cos mi nie odpisuja
a wiec moj maly ma 37.8 dalam paracetamol i mysle ze to od zabkow goraczka jak myslicie moge isc na zakupy czy raczej w domku posiedziec![]()
Moja Julka miala tez taka tepm przy zabkachja chyba przestane jak mojemu malemu wyrosna zabki i bedzie gryzl jak myszka
a ja mam takie pytanie sorki ze tutaj ale na opiece to cos mi nie odpisuja
a wiec moj maly ma 37.8 dalam paracetamol i mysle ze to od zabkow goraczka jak myslicie moge isc na zakupy czy raczej w domku posiedziec![]()
Mysle ze mozesz isc jest cieplo i czy w domu czy na dworze na jedno wychodzi tak mi sie wydaje
moj Marian tez pewnie po tym weekendzie mialby brata,albo nawet trzech na raz....gdyby nie cerazette.......pogodzilismy sie doglebnie![]()

oby cie nie zawiodly cerazette

O kogo chodzi???a ja wiem ja wiem........ o kogo chodzi.....![]()