reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
To jemu ta gorączka nie minęła od wczoraj??????

A u mojego żadnych skoków rozwojowych nie zauważyłam:-(. To źle czy dobrze bo już nie wiem.

goraczka raczej stan podgoraczkowy ma 37.8 w tyleczku i nie podchodzi wiecej ja mysle ze to zeby K.A.J.A mowi zeby podskoczyc na izbe przyjec juz sama nie wiem w dodatku zaczelo tak lacc ze szok :szok:
A ja mysle ze to kly jednak tak daja popalic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U nas za spacerku wydzła d*a:wściekła/y:Zdążyłam ubac dziewczyny i wyjśc i zaczoł znowu padac deszcz:angry:

Kanusia a może w drodze po słodkości zachacz o aptekę:-D i od razu będziesz wiedziała czy to to;-)

Landrynka a dużą ma gorączkę?

Spadam uspac małą bo jak się wyśpi to planujemy na zakupki:tak:

a ja siedze sobie przy kompie,wcinam sobie kanapolca,bo ja juz glodna po obiedzie... i slysze jak moj maz mowi do marysi-ja nie wiem jak ty bedziesz miala taki apetyt jak mama czy my za 30 lat na kawalerke naskladamy....:-D:-D:-Di nie sluchaj ze lepiej ubierac niz karmic bo to tez nie jest prawda...:-D:-D:-D

goraczka raczej stan podgoraczkowy ma 37.8 w tyleczku i nie podchodzi wiecej ja mysle ze to zeby jaka mowi zeby podskoczyc na izbe przyjec juz sama nie wiem w dodatku zaczelo tak lacc ze szok :szok:
Aaaaaaaaa już doczytałam. Jak masz się stresowac to pewnie że lepiej jak Go obejrzy jakiś lekarz. Pisałaś ostatnio że u Was gwałtownie się pogoda zmieniła więc może mały coś złapał

a ja siedze sobie przy kompie,wcinam sobie kanapolca,bo ja juz glodna po obiedzie... i slysze jak moj maz mowi do marysi-ja nie wiem jak ty bedziesz miala taki apetyt jak mama czy my za 30 lat na kawalerke naskladamy....:-D:-D:-Di nie sluchaj ze lepiej ubierac niz karmic bo to tez nie jest prawda...:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D pozdrow mezulka ma dobra gatke

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry