reklama

Grudniowe mamusie 2008

nie, no wiecie co dziewczyny, moja dziecko dzisiaj oszalało, aż nagrałam ja żeby pokazać tatusiowi, co ona wyrabia, piszczy, krzyczy, pluje, wyrywa ochraniacz, gryzie go, :szok::szok::szok:i to wtedy kiedy ja nie mam siły na nic, zaczęła teraz marudzić wiec położyłam ja do łóżeczka, bo myślałam ze zaśnie, przychodzę dosłownie minute po, a ona już się przekręciła:szok: i leży w druga stronę, głowa tam gdzie nogi, a nogi tam gdzie głowa, no nie ktoś mi podmienił dziecko,
jak ty sie czujesz Agaciu?twoj tez tobie daje dzis popalic?

A moja dzisiaj od rana na wszystkich pluje i ciągle łapa w buziolu. Może wkońcu jakis ząbek się pojawi:tak:

reklama
Landryneczko w zupełności się z Tobą zgadzam:tak:
Marzycielko a czy jest coś w tym złego że człowiek czasem musi poględzic trochę głupotek? Przecież od samych rozmów o naszych dzieciaczkach to pewnie byśmy ogłupiały.
Zgadzam się z Kokusią:tak::tak:i z landrynką:tak: A my calutki dzien bylismy na zakupach...kupilismy malej chustawczke:-p I zamówilismy meble do salonu....:-)

No nad nami właśnie jest w połowie bezchmurne niebo,a ta która jeszcze nie przeszła połowa to chmurzyska....jak tylko się zrobi ładniutko to tez uciekamy na spacerek... a mnie baniak tak boli mocko.....masakra.... chyba z nerwów...malutka juz dobrze....

czy któras z Was moze skopiowała sobie na kompa ta tabelke z tymi skokami co Marzycielka kiedys wstawila???? bo ja mialam i niechccy mi sie usuneło....

nie, no wiecie co dziewczyny, moja dziecko dzisiaj oszalało, aż nagrałam ja żeby pokazać tatusiowi, co ona wyrabia, piszczy, krzyczy, pluje, wyrywa ochraniacz, gryzie go, :szok::szok::szok:i to wtedy kiedy ja nie mam siły na nic, zaczęła teraz marudzić wiec położyłam ja do łóżeczka, bo myślałam ze zaśnie, przychodzę dosłownie minute po, a ona już się przekręciła:szok: i leży w druga stronę, głowa tam gdzie nogi, a nogi tam gdzie głowa, no nie ktoś mi podmienił dziecko,
jak ty sie czujesz Agaciu?twoj tez tobie daje dzis popalic?
Mnie to tak głowa boli i gardło, że szok, a mały wcale nie pomaga :baffled:, wciąż tylko na rączkach. No teraz czyta gazete, a własciwie ja je. :eek:
No nad nami właśnie jest w połowie bezchmurne niebo,a ta która jeszcze nie przeszła połowa to chmurzyska....jak tylko się zrobi ładniutko to tez uciekamy na spacerek... a mnie baniak tak boli mocko.....masakra.... chyba z nerwów...malutka juz dobrze....

czy któras z Was moze skopiowała sobie na kompa ta tabelke z tymi skokami co Marzycielka kiedys wstawila???? bo ja mialam i niechccy mi sie usuneło....
Wychowanie | 26 tydzień życia dziecka

Proszę :-). Mam tylko coś takiego .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry